• Home|
  • Adwords uitbesteden|
Vandaag nog AdWords uitbesteden

Adwords uitbesteden

Google Adwords is een ijzersterk stuk gereedschap om op een snelle en doeltreffende manier meer  relevante bezoekers naar je website te leiden. Vanuit onze positie als Premium Google Partner zijn we bij Copper IM jouw solide keuze om blijvend het onderste uit de kan te halen door het uitbesteden van Google AdWords campagnes. Inrichten, monitoren, bijsturen, meten en evalueren: voor het uitbesteden van je Adwords campagne kun je je geen betere partner wensen!

Hoe werkt AdWords uitbesteden

Google AdWords is het bekendste online adverteerplatform, waarmee enorme hoeveelheden mensen heel gericht benaderd kunnen worden met interessante bedrijfs- en productinformatie, dus geen enkele marketeer wil deze belangrijke kans laten schieten. Hoewel Google zijn best heeft gedaan om AdWords voor iedereen toegankelijk te maken, is het voor serieuze spelers in elk marktsegment zaak om de concurrentie in het oog te houden en ze daardoor steeds een stapje voor te blijven. Dit vraagt nogal wat inzicht en inspanning, en aangezien MKB Nederland al druk genoeg is met het bewaken van omzet en bedrijfsvoering, is Google AdWords uitbesteden geen overbodige luxe.

De voordelen van AdWords uitbesteden

Alleen met scherpe en zorgvuldige AdWords campagnes worden kwalitatief sterke leads gegenereerd, die bij half werk door andere spelers worden weggekaapt. Halfslachtige campagnes worden haast onvermijdelijk ondergesneeuwd door campagnes die beter doordacht zijn en met alle variabelen rekening houden. Alle reden dus om je belangrijke Google AdWords marketing uit te besteden aan ons team van experts!

We zetten de voordelen van een professionele AdWords campagne nog even op een rij:

  • Snel inzetbaar en effectief
  • Gericht benaderen van zeer specifieke doelgroepen
  • Groot bereik in samenhang met uitgekiende targeting opties
  • Heldere kostenoverzichten
  • Een schat aan bruikbare meet- en analysegegevens voor verdere online marketing

De meerwaarde van Copper IM

De Premium Google Partner status van het Copper IM team onderscheidt ons van het gros van de Nederlandse internet marketing bureaus. Wij kennen de werkwijze van AdWords door en door, dus een Google AdWords campagne uitbesteden aan ons betekent dan ook het neusje van de zalm binnen halen als het gaat om trefzekerheid in je online marketing activiteiten. Wij regelen het complete traject voor je, waardoor je marketeers de handen weer vrij krijgen om te doen waar ze echt goed in zijn. Van de eerste verkennende gesprekken naar het opzetten, inrichten en lanceren van je AdWords campagne: wij regelen het grondig. Daarna beginnen we pas echt, want Copper IM heeft een 'meten is weten' mentaliteit die we in al ons werk doorvoeren. We blijven nauwkeurig in de gaten houden of de campagne het gewenste effect bereikt, en passen waar nodig de parameters en instellingen aan. We rapporteren helder en eerlijk over onze bevindingen, waarbij we gretig gebruik maken van de enorme stroom bruikbare informatie die je uitbestede AdWords campagne oplevert. We geven daarbij uiteraard ook aan wat er op andere gebieden van je online aanwezigheid kan worden verbeterd, bijvoorbeeld via video optimalisering of e-mail marketing. Alleen op deze manier weet je zeker dat het uitbesteden van Google AdWords je in een koploperspositie plaatst als het aankomt op gerichte en effectieve online marketing 

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen