Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

De OrangeValley Groep heeft naast BlueElevation opnieuw een bureau toegevoegd aan zijn netwerk, met de overname van performance-agency Copper IM uit Arnhem.

Copper IM
Het Arnhemse bureau Copper IM bestaat sinds 2010 en heeft de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd bij middelgrote (e-commerce) ondernemingen zoals Besselink licht, Dutch Designers Outlet en Pavo en ook bij (semi) overheden zoals Rijkswaterstaat, Samen Veilig en Hogeschool Utrecht,  daarnaast beschikt Copper IM over een uitgebreid aanbod  aan internet marketing trainingen en opleidingen in hun opleidingsfaciliteit. Copper IM is een internet marketing bureau waar een team van ervaren SEO, SEA en Social experts toonaangevende resultaten behaald. De concrete werkwijze, heldere resultaten, duidelijke maandrapportage en verhelderende trainingen zijn kenmerkend voor hun succes.

Sander Jacobs, managing director Copper IM:

“We investeren veel in de kennis en kunde van ons vakgebied. Om onze klanten beter te bedienen is een verbreding van onze dienstverlening noodzakelijk, maar wel met een grote focus op behoud van kwaliteit. Dat sluit naadloos aan bij de gelijke visie van de OrangeValley groep. Door samenwerking met OrangeValley vergroten wij onze  kennis op het gebied van SEO, SEA, Social en Conversie optimaliseren maar ook op het gebied van Digitale Strategie en DataScience. Ook de samenwerking binnen het netwerk met BlueElevation als UX georiënteerd webdevelopment is een pré. Daarnaast is er een duidelijke klik – zeker zo belangrijk – op het gebied van cultuur, mentaliteit en vooral ook op ambitie.”

Ortwin Verreck, Managing Director OrangeValley Group:

We zijn concreet op zoek gegaan naar een sterke speler in het MKB-segment en de semi-overheid” waarbij het ook onze wens is om naast onze locatie in Breukelen ook op andere locaties zoals Arnhem een flexibel werkplekken te creëren. Daarmee worden we een interessante werkgever voor toptalent. Door het talent en de competenties van OrangeValley, BlueElevation en Copper IM te combineren ontstaat een krachtiger samenwerking voor onze opdrachtgevers.  De trainingsfaciliteiten van Copper IM zijn daarnaast een welkome aanvulling. We verwachten hierdoor klanten in zowel het MKB als het grootzakelijke segment beter end-to-end te kunnen supporten in het behalen van hun online marketing doelstellingen.”

OrangeValley groep groeit door deze overname naar meer dan 200 opdrachtgevers en 80 consultants. OrangeValley staat sinds 2010 in de Emerce 100 en werd in 2020 door lezers van het Financieel dagblad gekozen in de top 4  Beste Digitale Dienstverleners.

Benieuwd wat Copper IM voor jou kan betekenen op het gebied van online marketing? Neem contact met ons op en we kijken graag waar we je bij kunnen helpen!