Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Blog overzicht

In navolging van de door het RIVM aangekondigde maatregelen hebben wij besloten om onze medewerkers waar mogelijk zoveel mogelijk thuis te laten werken. Zowel voor onze klanten als onze medewerkers hopen wij zo mee te werken aan het indammen van de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19).

Bereikbaarheid

Onze marketeers werken voornamelijk thuis. Deze zijn via e-mail gewoon bereikbaar. Ook zijn we op ons vaste telefoonnummer (088-1267600) bereikbaar. Mocht je één van onze marketeers direct willen spreken kun je via bovenstaand nummer iemand bereiken.

Afspraken

Persoonlijke afspraken worden voorlopig verzet, of omgezet naar een afspraak via Google Hangout. Via Google Hangouts is het erg gemakkelijk om zonder software een videogesprek te voeren. De marketeers nemen z.s.m. contact op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Trainingen

De trainingen die tot 6 april gepland staan kunnen helaas ook geen doorgang vinden. We zullen voor deze trainingen nieuwe data gaan zoeken. Mocht jij je hebben ingeschreven voor een training, neemt Carolien (onze accountmanager) contact met je op.

Impact

Als organisatie zijn wij er gelukkig goed op ingericht om onze medewerkers thuis te kunnen laten werken. We kunnen voorstellen dat de impact op jouw organisatie veel groter is, bijvoorbeeld voor de horecaondernemingen. We zullen samen met jullie een oplossing vinden die geschikt is.

Mochten er zaken veranderen, dan houden we jullie op de hoogte via de mail en onze Facebook. Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact met je marketeer op, of bel ons op 088-12676000. Wij helpen je natuurlijk graag.

Lees ook
Google rich snippets

23 juli 2020

Aan de slag met Google Shopping CSS?

Google Shopping CSS Partners: Wat is het en waarom moet je het gebruiken? Wellicht heb je er nog nooit van gehoord: het CSS Partnerprogramma van Google. Dit programma is in 2017 ontstaan nadat de EU een miljoenenboete aan Google uitdeelde vanwege vermeend machtsmisbruik via Google Shopping. Door binnen Google Shopping…

Auteur: Job Kramer
E-mailmarketing

17 juli 2020

5 tips voor jouw e-mail & e-mail template

Je gaat van start met het versturen van een nieuwsbrief voor jouw organisatie, webshop of bedrijf. Een goed template voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief die je wilt gaan versturen is daarin van groot belang! Heel eerlijk, als je daar geen tijd aan besteedt, dan is dat écht een gemiste kans. In…

Auteur: Carolien Visser