Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

ADVIES NODIG VAN EEN DIGITAL CONSULTANT?

Samen bepalen we jouw online marketingaanpak

SAMEN AAN DE SLAG

Graag helpen we jou met de online marketing vraagstukken die binnen de organisatie of het bedrijf spelen. We starten met een geheel gratis en vrijblijvende 1 op 1 sparringsessie. Daarin kijken we naar de kansen om je online zichtbaarheid te vergroten en de online middelen, groot of klein, die je tot je beschikking hebt maximaal in te zetten.

Een digitale meeting, 1 op 1, met één van onze online marketing specialisten die met jou gaan sparren. We kunnen dit doen via Zoom, Google Hangouts, Microsoft Teams; dat maakt voor ons niet uit. Vul het formulier hiernaast in en we nemen contact met je op het voor het inplannen van een gratis online (marketing) sparringsessie! Stel daarin alle vragen die je maar hebt op het gebied van online marketing geheel gratis en vrijblijvend.

Binnen Copper IM houden we wel van een beetje uitdaging, dus kom maar op. Stel ons jouw vragen op het gebied van SEO, SEA, online advertising, social media, Google Analytics, emailmarketing of andere online middelen. Op basis van de vraagstukken zorgen wij ervoor dat je in gesprek komt met de juiste online marketing specialist voor jouw online vraagstuk.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

WAAROM WILLEN WE JOU HELPEN?

Bij Copper IM denken we graag vanuit kansen. Ja! Ook nu. Want die kansen in jouw online marketing vraagstukken, die zijn er. Het is spannend om vandaag de dag (extra) aan de slag te gaan met online marketing, maar aan de andere kant, juist nu wil je die doelgroep bereiken. Mensen zijn steeds meer online actief, dus ook jouw doelgroep. Wie weet komen we wel tot een mooie online strategie die nu relevant is, maar waar we je ook mee kunnen helpen in de toekomst.

Dit is de reden dat we juist nú deze gratis online marketing sparringsessie aanbieden. Om samen te kijken naar wat er past binnen de mogelijkheden die je op dit moment hebt, om top of mind te blijven bij de doelgroep. Samen bepalen we jouw (vernieuwde) online marketingaanpak in deze crisis.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Vraag een gratis online marketing sparringsessie aan met één van onze specialisten