Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Bij Copper IM ligt de focus op effectieve online marketing. De diensten die we aanbieden, sluiten daar naadloos op aan. Met onze persoonlijke betrokkenheid en nadruk op de lange termijn, ben je bij Copper IM aan het juiste adres voor de volgende diensten:

Verkopen via bol.com


Bol.com is in Nederland en België één van de grootste platformen waar bedrijven hun producten kunnen verkopen. Je kunt er als ondernemer dan ook bijna niet omheen. Ontdek hier of het adverteren via bol.com ook iets voor jou is.

Verkopen via Amazon


Amazon is de grootste e-commerce partij op de hele wereld, en sinds 2019 ook echt in Nederland actief. Je kunt producten verkopen via Amazon in alle Europese landen waar Amazon actief is, en zo dus een gigantische afzetmarkt bereiken.

Google Ads


Met Google Ads laat je de grootste zoekmachine ter wereld voor je werken! Google Ads marketing is Google’s eigen manier om jouw producten precies op het juiste moment tussen de zoekresultaten van je nieuwe klanten te laten verschijnen.

Google Ads

Microsoft advertising


Naast Google Ads heeft Microsoft Bing Ads, de succesvolle en veel gebruikte zoekmachine. Online adverteren met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is dus een prima manier.

Video optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie houdt niet op bij de layout van je website of de geschreven content op je blogs en productpagina’s. We gebruiken met z’n allen steeds meer videomateriaal om aan onze dagelijkse dosis informatie te komen.

Video optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie symbool

Content marketing


Je boodschap kan nog zo sterk zijn: als je hem niet op de beste manier en op de beste plek laat zien schiet je je doel en je doelgroep voorbij. Goede timing en heldere inhoud zijn cruciaal.

SEO advies


Om écht goed vindbaar te worden in de grote zoekmachines, moet je website een goede balans hebben tussen content, techniek en (link)autoriteit. Ons SEO advies rapport neemt alle belangrijke facetten van deze drie-eenheid op jouw website onder de loep. Zo weet je precies hoe jouw site ervoor staat en wat je moet doen om de top te bereiken.

SEO advanced symbool
SEO check

SEO check


Met een SEO check geven onze SEO experts je een snel en compleet overzicht van je online vindbaarheid. Okay, je hebt een mooie website en je doet je best om je online leads, sales en omzet te vergroten, maar waar zitten de knelpunten precies?

Google Analytics


Google Analytics is niet alleen één van onze belangrijkste analyse tools, het is ook één van onze specialiteiten als Premier Google Partners. Waarom we er zo gek op zijn? Nou, vooral omdat we er zo ongelooflijk veel relevante data uit weten te toveren.

Google Analytics symbool
Google Data Studio icoon

Marketing dashboard


Okay, we hebben uitgelegd waarom we fan zijn van Google Analytics. Nu hoeven we er alleen nog maar voor te zorgen dat jij zelf kunt zien wat wij allemaal ontdekken in de lawine aan zinvolle meetgegevens die onze analyses opleveren.

Hotjar heatmapping


Heatmapping is een nuttig instrument om het gedrag van je sitebezoekers mee in kaart te brengen. Met Heatmapping kunnen we de lay-out van je website inhoudelijk doormeten, want deze software analyseert hoe bezoekers door de pagina’s heen navigeren.

Heatmapping symbool

Google Tag Manager


Hoeveel van je online bezoekers klikken nou eigenlijk op die button? Hoeveel van de mensen die naar je restaurant bellen, deden dat via het telefoonnummer op je website? Het is waardevolle informatie die je makkelijk kan achterhalen, als je de juiste tools inzet.

LinkedIn adverteren


Adverteren op LinkedIn is ook zo’n gewilde smaak uit onze marketingmix. Dat komt doordat het zakelijke netwerkkarakter van LinkedIn zo mooi aansluit op de marketingdoelen van bedrijven met een B2B inslag.

LinkedIn
Facebook

Facebook adverteren


Facebook is simpelweg te groot om te negeren bij online adverteren. Het simpele feit is dat heel veel van je klanten zich dagelijks op Facebook bevinden. Daarom is het bijna voor elk bedrijf interessant om een deel van de online marketing op Facebook te richten.

Pinterest adverteren


Pinterest. Het is dat platform met eindeloos veel inspirerende foto’s van design, interieurs, bruiloften, kleding en kinderfeestjes. Bestaat jouw doelgroep voornamelijk uit vrouwen? Dan is het niet gek om je marketing hierop vast te pinnen: dagelijks gebruiken meer dan 700.000 Nederlanders Pinterest, waarvan 80% vrouw.

Instagram adverteren


Instagram is hét platform voor creatieve beelden. En met visueel aantrekkelijke beelden inspireren we ons graag, zo blijkt: ook vandaag openen 2,7 miljoen(!) Nederlanders hun Instagram-app! In Nederland heeft Instagram bijna 5 miljoen gebruikers en dit aantal stijgt nog altijd.

Snapchat adverteren


Richt je je op generatie Z? Of millennials? Dan kan je niet aan Snapchat voorbijgaan. Ook vandaag zijn hier weer zo’n 1,3 miljoen Nederlanders actief, waarvan meer dan 70%(!) van de snapchatters tussen de 15 en 19 jaar is.

Tradetracker


Met een feedmarketing tool zoals Channable is het mogelijk om jouw producten beschikbaar te maken voor publishers op onder andere TradeTracker. Niets meer handmatig, maar altijd een up to date productfeed en dat geheel automatisch. Een optimale feed is daarbij cruciaal!

Google Shopping


Via Google Shopping is het mogelijk om te adverteren met producten. De producten worden direct aangeboden binnen de Google zoekresultaten. Om de producten hier aan te kunnen bieden heb je een geoptimaliseerde productfeed nodig.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden


Iedereen zoekt alles tegenwoordig online op: ook jouw producten je bedrijf dus. Voor je omzet, je conversie en je branding is het van levensbelang dat je bedrijf zo goed mogelijk tussen die zoekresultaten uitspringt, precies op het moment dat jouw ideale klant daar klaar voor is.

Zoekmachine adverteren (SEA) uitbesteden


Adverteren in een zoekmachine is interessant – wat je zakelijk ook aan de man brengt. Onze Ads specialisten kennen zoekmachines als Google en Bing als geen ander en zetten hun kennis graag in voor jouw business.

Online advertising
Online advertising

Social media advertising


Social media. Het is de online dorpspomp waar we sharen en liken. Waar we nieuwe connecties maken, hartjes geven aan mooie foto’s, en posten wat we meemaken. Met zo veel mensen hier dagelijks actief, is social media een snoepwinkel voor bedrijven.

E-mail marketing uitbesteden


Iedereen met een beetje verstand van zaken weet hoe belangrijk het is om contact te houden met je klanten, maar hoe doe je dat op een handige manier die tegelijk grondig en efficiënt blijft?

Mailchimp
Feed marketing

Feed marketing


Feed Marketing is een compleet andere smaak van online adverteren op maat. Copper IM Feed Marketing plaatst jouw producten strategisch op de online verkoopplatforms van andere grote spelers.

Affiliate marketing


Met Affiliate Marketing bundelen we je krachten met de sterke kanten van andere relevante spelers uit ons Copper IM netwerk. Alles draait hier om het creëren van win/win situaties.

Affiliate marketing
Marktplaats

Marktplaats adverteren


Veel bedrijven onderschatten de kracht van Marktplaats als platform voor online adverteren. Dat is gewoon jammer, want er worden elke dag prima zaken gedaan op de grootste en bekendste commerciële ontmoetingsplek van Nederland.

Data analyse


Goede online marketing is een kunst, maar voor ons is het ook wetenschap. Meten en analyseren zijn de basis van een stevige marketingstrategie, dus wij laten de nieuwste technologie werken voor jouw online business.

Meten is weten
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO)


Conversie: die ene kritieke stap van alleen denken aan je bedrijf naar een echte aankoop of informatieverzoek. Met conversie optimalisatie maken we het je klanten zo gemakkelijk mogelijk om die belangrijke stap online te zetten.

Online marketing strategie


Online marketing is zo breed dat je gemakkelijk het overzicht verliest. Hoe zorg je dan voor focus en rendement? Dat doe je met een online marketing strategie op maat, gebouwd op ervaring, visie en deskundigheid.

Online marketing strategie

Verkopen via marketplaces


Rijkswaterstaat
TU Delft
Fokker
Hogeschool Utrecht

We doen ons best om met deze categorieën een zo volledig mogelijke dienstverlening aan te bieden. Binnen elke categorie vind je daarom verschillende diensten, die aansluiten op elke online doelstelling en ieder marketing budget. Ons internet marketing bureau stemt dienstverlening af op jouw wensen als klant, waardoor Copper IM effectiviteit en flexibiliteit hand in hand laat gaan.

Op zoek naar een gerichte online dienst maar staat deze niet bij onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Official channable partner badge
Emerce logo
Hotjar Founding Member
Gazellen Logo
Google Partner logo