Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x
Google Data Studio icoon

Marketing dashboard


Okay, we hebben uitgelegd waarom we fan zijn van Google Analytics. Nu hoeven we er alleen nog maar voor te zorgen dat jij zelf kunt zien wat wij allemaal ontdekken in de lawine aan zinvolle meetgegevens die onze analyses opleveren.

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden


Iedereen zoekt alles tegenwoordig online op: ook jouw producten je bedrijf dus. Voor je omzet, je conversie en je branding is het van levensbelang dat je bedrijf zo goed mogelijk tussen die zoekresultaten uitspringt, precies op het moment dat jouw ideale klant daar klaar voor is.

Lees meer
Online advertising

Zoekmachine adverteren (SEA) uitbesteden


Adverteren in een zoekmachine is interessant – wat je zakelijk ook aan de man brengt. Onze Ads specialisten kennen zoekmachines als Google en Bing als geen ander en zetten hun kennis graag in voor jouw business.

Lees meer
Online advertising

Social media advertising


Social media advertising omvat diverse social kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat en Pinterest . Afhankelijk van je doel en doelgroep is er eigenlijk altijd een geschikt kanaal dat je voor advertising kunt inzetten om bijvoorbeeld andere kanalen te ondersteunen.

Lees meer
Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO)


Conversie: die ene kritieke stap van alleen denken aan je bedrijf naar een echte aankoop of informatieverzoek. Met conversie optimalisatie maken we het je klanten zo gemakkelijk mogelijk om die belangrijke stap online te zetten.

Lees meer
Online marketing strategie

Online marketing strategie


Online marketing is zo breed dat je gemakkelijk het overzicht verliest. Hoe zorg je dan voor focus en rendement? Dat doe je met een online marketing strategie op maat, gebouwd op ervaring, visie en deskundigheid.

Lees meer

Onze klanten

Besteed jouw online marketing uit aan onze specialisten!

We doen ons best om met deze categorieën een zo volledig mogelijke dienstverlening aan te bieden. Binnen elke categorie vind je daarom verschillende diensten, die aansluiten op elke online doelstelling en ieder marketing budget. Ons internet marketing bureau stemt dienstverlening af op jouw wensen als klant, waardoor Copper IM effectiviteit en flexibiliteit hand in hand laat gaan.

Op zoek naar een gerichte online dienst maar staat deze niet bij onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Onze partnerships en awards