Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Online is de eerste plek waar een ieder van alles opzoekt. Denk bijvoorbeeld aan kennis, informatie, producten en diensten. Zaak om te zorgen dat jij vindbaar bent op relevante zoektermen voor bijvoorbeeld jouw product of dienst! Besteed jij SEO al uit voor echte resultaten?

Lees meer

Zoekmachine Adverteren (SEA)


Ben je al aan de slag met Google Ads? Ons advies.. Ga gericht aan de slag met een doel voor de juiste inzet van jouw Google Ads budgetten. Onze Ads specialisten werken dagelijks met allerlei campagnes binnen Google Ads en Microsoft Ads! Zij zetten hun kennis graag in voor het behalen van jouw online doelen.

Lees meer

Social Media Advertising


Social media advertising omvat diverse social kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat. Afhankelijk van je doel en doelgroep is er altijd een geschikt kanaal dat je voor social advertising kunt inzetten om jouw doelen te behalen of andere kanalen te ondersteunen. Social specialisten bij Copper IM werken dagelijks met verschillende strategieën en kijken ook graag met jou mee!

Lees meer

Online Marketingstrategie


Online marketing is breed en hoe zorg je ervoor dat je het overzicht niet verliest? Samen met onze online marketing strateeg ga je gericht aan de slag in 1 of meerdere sessies om tot de online marketing strategie te komen die bij jou en jouw doelen past! Een strategie op maat gebouwd op data, ervaring, visie en deskundigheid.

Lees meer

Data insights en optimalisatie


Maak gebruik van een interactief marketing dashboard dat jou inzicht geeft in jouw data en resultaten. Wij ontwerpen graag een geheel op maat gemaakt dashboard waarmee jij de prestaties van je websites en apps kan analyseren. Je hebt de mogelijkheid om ieder kanaal te koppelen die je wilt! Van Analytics tot Mailchimp en van Screaming Frog tot Facebook en Instagram. Zo kan jij focussen op de data die ertoe doet voor jouw bedrijf!

Lees meer

Conversie Optimalisatie


Conversie. Misschien wel één van de belangrijkste focuspunten binnen online marketing. Zorg je voor veel verkeer vanuit allerlei online marketing kanalen, dan wil je uiteindelijk die drempel tot conversie zo laag mogelijk maken. Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat je door middel van testen zoekt naar de beste mogelijkheid om die belangrijke stap tot conversie te zetten voor jouw bezoeker.

Lees meer

Onze klanten

Besteed jouw online marketing uit aan onze specialisten!

We doen ons best om met deze categorieën een zo volledig mogelijke dienstverlening aan te bieden. Binnen elke categorie vind je daarom verschillende diensten, die aansluiten op elke online doelstelling en ieder marketing budget. Ons internet marketing bureau stemt dienstverlening af op jouw wensen als klant, waardoor Copper IM effectiviteit en flexibiliteit hand in hand laat gaan.

Op zoek naar een gerichte online dienst maar staat deze niet bij onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Onze partnerships en awards