Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Bij Copper IM ligt de focus op effectieve online marketing. De diensten die we aanbieden, sluiten daar naadloos op aan. Met onze persoonlijke betrokkenheid en nadruk op de lange termijn, ben je bij Copper IM aan het juiste adres voor de volgende diensten:

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden


Iedereen zoekt alles tegenwoordig online op: ook jouw producten je bedrijf dus. Voor je omzet, je conversie en je branding is het van levensbelang dat je bedrijf zo goed mogelijk tussen die zoekresultaten uitspringt, precies op het moment dat jouw ideale klant daar klaar voor is.

Zoekmachine optimalisatie
Online advertising

Zoekmachine adverteren (SEA) uitbesteden


Adverteren in een zoekmachine is interessant – wat je zakelijk ook aan de man brengt. Onze Ads specialisten kennen zoekmachines als Google en Bing als geen ander en zetten hun kennis graag in voor jouw business.

Social media advertising


Social media. Het is de online dorpspomp waar we sharen en liken. Waar we nieuwe connecties maken, hartjes geven aan mooie foto’s, en posten wat we meemaken. Met zo veel mensen hier dagelijks actief, is social media een snoepwinkel voor bedrijven.

Online advertising
Mailchimp

E-mail marketing uitbesteden


Iedereen met een beetje verstand van zaken weet hoe belangrijk het is om contact te houden met je klanten, maar hoe doe je dat op een handige manier die tegelijk grondig en efficiënt blijft?

Feed marketing


Feed Marketing is een compleet andere smaak van online adverteren op maat. Copper IM Feed Marketing plaatst jouw producten strategisch op de online verkoopplatforms van andere grote spelers.

Feed marketing
Affiliate marketing

Affiliate marketing


Met Affiliate Marketing bundelen we je krachten met de sterke kanten van andere relevante spelers uit ons Copper IM netwerk. Alles draait hier om het creëren van win/win situaties.

Marktplaats adverteren


Veel bedrijven onderschatten de kracht van Marktplaats als platform voor online adverteren. Dat is gewoon jammer, want er worden elke dag prima zaken gedaan op de grootste en bekendste commerciële ontmoetingsplek van Nederland.

Marktplaats
Meten is weten

Data analyse


Goede online marketing is een kunst, maar voor ons is het ook wetenschap. Meten en analyseren zijn de basis van een stevige marketingstrategie, dus wij laten de nieuwste technologie werken voor jouw online business.

Conversie optimalisatie (CRO)


Conversie: die ene kritieke stap van alleen denken aan je bedrijf naar een echte aankoop of informatieverzoek. Met conversie optimalisatie maken we het je klanten zo gemakkelijk mogelijk om die belangrijke stap online te zetten.

Conversie optimalisatie
Online marketing strategie

Online marketing strategie


Online marketing is zo breed dat je gemakkelijk het overzicht verliest. Hoe zorg je dan voor focus en rendement? Dat doe je met een online marketing strategie op maat, gebouwd op ervaring, visie en deskundigheid.

TU Delft
Rijkswaterstaat
Fokker
Hogeschool Utrecht

We doen ons best om met deze categorieën een zo volledig mogelijke dienstverlening aan te bieden. Binnen elke categorie vind je daarom verschillende diensten, die aansluiten op elke online doelstelling en ieder marketing budget. Ons internet marketing bureau stemt dienstverlening af op jouw wensen als klant, waardoor Copper IM effectiviteit en flexibiliteit hand in hand laat gaan.

Op zoek naar een gerichte online dienst maar staat deze niet bij onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Gazellen Logo
Emerce logo
Hotjar Founding Member
Official channable partner badge