Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x
Online advertising

Social Media Advertising


Social media advertising omvat diverse social kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat. Afhankelijk van je doel en doelgroep is er altijd een geschikt kanaal dat je voor social advertising kunt inzetten om jouw doelen te behalen of andere kanalen te ondersteunen. Social specialisten bij Copper IM werken dagelijks met verschillende strategieën en kijken ook graag met jou mee!

Lees meer
Meten is weten

Data insights en optimalisatie


Een marketing dashboard maken we geheel op maat voor jou zodat jij inzicht krijgt in jouw data en resultaten. Je hebt de mogelijkheid om ieder kanaal te koppelen die je wilt! Van Analytics tot Mailchimp en van Screaming Frog tot Facebook en Instagram. Heb jij al echt inzicht in de data?

Lees meer
Google logo

Zoekmachine Adverteren (SEA)


Ben je al aan de slag met Google Ads? Ons advies.. Ga gericht aan de slag met een doel voor de juiste inzet van jouw Google Ads budgetten. Onze Ads specialisten werken dagelijks met allerlei campagnes binnen Google Ads en Microsoft Ads! Zij zetten hun kennis graag in voor het behalen van jouw online doelen.

Lees meer
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)


Online is de eerste plek waar een ieder van alles opzoekt. Denk bijvoorbeeld aan kennis, informatie, producten en diensten. Zaak om te zorgen dat jij vindbaar bent op relevante zoektermen voor bijvoorbeeld jouw product of dienst! Besteed jij SEO al uit voor echte resultaten?

Lees meer
Online marketing strategie

Online marketing strategie


Online marketing is breed en hoe zorg je ervoor dat je het overzicht niet verliest? Samen met onze online marketing strateeg ga je gericht aan de slag in 1 of meerdere sessies om tot de online marketing strategie te komen die bij jou en jouw doelen past! Een strategie op maat gebouwd op data, ervaring, visie en deskundigheid.

Lees meer

Onze klanten

Besteed jouw online marketing uit aan onze specialisten!

We doen ons best om met deze categorieën een zo volledig mogelijke dienstverlening aan te bieden. Binnen elke categorie vind je daarom verschillende diensten, die aansluiten op elke online doelstelling en ieder marketing budget. Ons internet marketing bureau stemt dienstverlening af op jouw wensen als klant, waardoor Copper IM effectiviteit en flexibiliteit hand in hand laat gaan.

Op zoek naar een gerichte online dienst maar staat deze niet bij onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Onze partnerships en awards