Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ook aan de slag met Content marketing?

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Content marketing uitbesteden

 

Wil je meer verkeer naar je website? Wil je starten met bloggen of een kennisbank, maar heb je geen idee waarop wordt gezocht? Heb je nog niet veel (SEO) tekst op je website, of zijn de huidige teksten op je website achterhaald en wil je je bij het herschrijven meer focussen op vindbaarheid? Dan is je content marketing uitbesteden bij Copper IM een goed idee!

Ons advies biedt input voor SEO-optimalisatie van je pagina’s, een hogere kwaliteitsscore voor je Google Ads campagnes en content ideeën voor social/e-mailcampagnes gedurende het hele jaar. Wij brengen de totale informatiebehoefte van jouw doelgroep in kaart zodat je hier een complete contentkalender voor kan ontwikkelen.

Met content marketing zoomt een content marketeer helemaal in op de content kansen voor jouw site. Door vervolgens doeltreffend met content optimalisatie aan de slag te gaan, maak je van je bezoekers klanten en van je klanten ambassadeurs. Dus start met je content marketing uitbesteden bij Copper IM!

Wat is content marketing?

De voordelen van content marketing

 

Het is een term die je vaak hoort, maar wat is content marketing? Content omvat alle teksten, afbeeldingen en video’s die je als bedrijf deelt. Dit is zo belangrijk in online marketing dat het zelfs een eigen benaming heeft: content marketing.

En waarom is content marketing dan belangrijk? Content marketing is een manier van marketing waarbij je content creëert, gericht op je klanten. De informatie die je maakt en deelt moet daarom relevant en waardevol zijn. De content helpt bijvoorbeeld bij het maken van keuzes of geeft tips over hoe een klant meer uit jouw dienst of product kan halen.

Met goede content kan je klanten trekken en aan je binden. Dit is precies waarom content marketing inzetten een goed plan is voor elke ondernemer.

Met goede content, in zorgvuldig gekozen woorden, bind je je doelgroep aan je en vergroot je de online vindbaarheid van je bedrijf.

 

 

Waarom is content marketing belangrijk?

 

Waarom content marketing inzetten ook slim is, is vanwege het feit dat je met goede content de online vindbaarheid van je bedrijf kan vergroten: Google haalt de informatie voor de zoekmachine uit geschreven content. Om deze reden hangt content marketing nauw samen met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Bij content marketing kijkt een content marketeer van Copper IM dus verder dan alleen naar de content die je maakt en deelt. De content marketeer beoordeelt ook of de huidige pagina’s SEO-proof geschreven zijn en welke kansen er liggen om de content verder uit te breiden. Content marketing vormt de basis voor vindbaarheid binnen Google, Google Ads campagnes met veel rendement en social /email-content die aansluit bij jouw doelgroep.

 

 

Zoekmachine adverteren

Dit doen onze content marketeers:

 

 • Zoektermanalyse

  • Volledig overzicht van het zoekgedrag van de doelgroep
  • Advies over welke pagina’s ontwikkeld kunnen worden
  • Aanzet voor titels en tussenkoppen per pagina
  • Thematische insteek, waarbij we niet focussen op
   het volledige onderwerp en synoniemen beschrijven
 • Technische structuur

  • Sitemap met optimale indeling vanuit SEO
  • Aanzet voor de SEO-paginatitels
  • Aanzet voor de metadescripties
 • Briefing voor SEO teksten schrijven

  • Uitleg over SEO -opywriting
  • Richtlijnen voor het schrijven van SEO-proof teksten

CONTENT MARKETING STRATEGIE VOOR JOUW MERK

 

Doordat we bij Copper IM de vindbaarheid in kaart brengen, kunnen we gericht advies geven over content optimalisatie. Samen zetten we een effectieve contentmarketingstrategie op, waarna we je uitgebreid briefen met alle richtlijnen waar je rekening mee moet houden. Binnen deze strategie houden wij rekening met jouw doelgroep, hun wensen en alle mogelijke platformen die wij hiervoor in zouden kunnen zetten.

Wat onze content marketeers bijvoorbeeld heel gedetailleerd aanpakken, is de zoektermanalyse. Onze zoektermanalyse is méér dan een lijst met zoekwoorden en volumes: het is een daadwerkelijke indeling van alle teksten, waarbij we meteen structuur geven aan elke tekst. We geven letterlijk input voor de titels en tussenkoppen.

Met onze thematische aanpak zoeken we naar de optimale balans tussen relevantie, volume en concurrentie. Op deze manier kan je de content op je website doelgericht op de schop nemen met onze content marketingstrategie.

Cases

DE CONTENT SPECIALISTEN VAN COPPER IM

Ons advies over de content op je website is hét startpunt voor content marketing. Het maakt dat je straks zelf aan de slag kunt met het schrijven van steengoede content. Gedurende dit schrijfproces mag je voor vragen en feedback altijd contact opnemen met onze specialisten. Maar, je kan het schrijven natuurlijk ook uitbesteden aan een tekstschrijver; bij Copper IM hebben we een groot netwerk met SEO-tekstschrijvers die het schrijfwerk voor je uit handen kunnen nemen. Dus zoek je een content marketingspecialist? Zoek dan niet verder.

Zelf leren hoe je teksten SEO-proof schrijft? Onze content marketeers geven trainingen en leren je de fijne kneepjes van het SEO schrijven tijdens de SEO-training voor tekstschrijvers.

Ons Team

Ellen Hoeve

Online Marketeer

Jorn Van den Broek

Online Marketeer

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Job & Jorn - Online Marketing

BEN JIJ BENIEUWD GEWORDEN?

Bij Copper IM hebben we alle kennis en specialisten in huis om jou te ondersteunen en te helpen om de resultaten van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag?

Neem dan nu contact met ons op!

Klik hier om met ons in contact te komen!
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen
X