Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

De effectiviteit van je marketing, online of niet, moet uiteindelijk blijken uit de conversie die je ermee weet te bereiken. Met conversie bedoelen we in dit geval een concrete stap van een potentiële klant richting jouw producten of diensten, zoals een aankoop of een informatieverzoek. Copper IM biedt met conversie optimalisatie een dienst aan die alle aspecten van je online marketing inricht om zo veel mogelijk concrete conversies uit het vuur te slepen, voor maximaal online marketing rendement.

De werking van conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een verzamelterm voor een waaier aan potentiële verbeteringen aan je website en alle online marketing uitingen die daaruit voortvloeien. De optimalisatie is er in alle gevallen op gericht om jouw prospects, volgers en klanten aan te zetten om dichter bij een aankoop te komen. Denk daarbij aan het abonneren op nieuwsbrieven, inschrijven op mailing lijsten, informatie over je producten aanvragen en natuurlijk het aanschaffen van die producten of diensten. Conversie optimalisatie probeert via alle mogelijke routes deze stappen zo gemakkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen, om alle drempels weg te nemen die vergroting van jouw bedrijfsomzet in de weg kunnen staan. Een concreet voorbeeld van conversie optimalisatie bij Copper IM is het optimaliseren van de landingspagina's op je website waar je advertenties naartoe linken. Ook het aankoopproces en de stappen die daarbij moeten worden doorlopen of formulieren komen in aanmerking voor optimalisatie. Natuurlijk werken we hierbij analytisch en methodisch. Onze meetinstrumenten, waaronder Heatmapping en Google Analytics, leveren informatie op waarmee we de optimalisatie resultaten kunnen toetsen en verder verfijnen. We voeren ook zogenaamde A/B testen uit, waarbij we twee verschillende varianten van je webpagina's vergelijken op conversie en effectiviteit. Zo komen we met gerichte conversie optimalisatie steeds dichter bij jouw doel.

De voordelen van conversie optimalisatie

Vanzelfsprekend is het realiseren van meer conversie het hoofddoel van conversie optimalisatie. Toch is ook de kennis die we verzamelen over het gedrag en de wensen van bezoekers en klanten een belangrijk voordeel van onze benadering. Hiermee kan je marketingstrategie steeds verder worden aangescherpt en vergroten we de gebruiksvriendelijkheid van de website.

  • Vergoten van conversie op alle vlakken
  • Betere Return On Investment op marketing investeringen
  • Meer inzicht in het gedrag en de wensen van je bezoekers en klanten
  • Meer grip op effectieve inrichting van webpagina's
  • Grotere gebruiksvriendelijkheid

De toegevoegde waarde van Copper IM

Als internet marketing experts weten we bij Copper IM technisch inzicht en marketingvernuft te combineren in een totaalaanpak voor conversie optimalisatie. We gaan grondig te werk en kijken naar alle aspecten die voor optimalisatie in aanmerking komen. terwijl we gestructureerd aan de slag gaan om meer conversie te realiseren, gebruiken we de informatie die daarbij vrijkomt om je online marketing nog verder te versterken. We rapporteren helder en open over onze bevindingen en geven suggesties voor verdere stappen, zodat je leads en omzet blijven toenemen terwijl je inzicht in je sterke kanten en verbeterpunten verder door blijft groeien.

Onze internet marketing experts leggen je graag persoonlijk uit wat conversie optimalisatie jou kan opleveren. Neem voor een verhelderend gesprek contact op via 088-1267600 of gebruik ons contactformulier.

Waarom Copper IM ?

Waarom Copper IM ?

  • Wij gaan uitsluitend voor de lange termijn samenwerking
  • Wij geloven in ‘meten is weten’ en bieden optimaal inzicht in resultaat
  • Wij zijn van een duurzame en duidelijke aanpak, geen trucjes
  • Wij zijn betrokken bij wat we doen, wij kennen onze klanten
  • Wij innoveren doorlopend en benutten de nieuwste technieken
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen