Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

 

Wanneer je CXO – ook wel customer experience optimization genoemd – uitbesteedt aan Copper IM, dan zorgen wij ervoor dat de klantervaring van jouw website geoptimaliseerd wordt en de resultaten zo goed mogelijk worden. Op dit moment bieden wij twee CXO-diensten aan, namelijk:  landingspagina optimalisatie en een expert review. Beide producten zijn gericht op het verbeteren van klantervaringen en optimaliseren van de website.

Hiervoor gebruiken we al onze kennis en passie op het gebied van CXO. Ben je benieuwd hoe? Bekijk hieronder onze diensten!

Onze CXO diensten

Landingspagina optimalisatie


Het is van groot belang dat je landingspagina’s duidelijk zijn, aansluiten bij de inhoud van de advertenties en een goede indruk achterlaten bij de klant. Hoe doe je dat en waar let je op? Wij helpen je graag met de eerste stappen.

Lees meer
SEO check symbool

Expert review


Hoe komt jouw website over op de klant en hoe richt je deze juist in om zoveel mogelijk conversies te halen? Met onze expert review nemen wij jouw complete website onder de loep en bekijken wij deze vanuit het oogpunt van de klant.

Lees meer