Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Meten is weten: niet alleen in de wiskunde of als je een tuinhuisje timmert, maar zeker ook in de wereld van digitale marketing. Bij Copper IM zijn we gek op cijfertjes en grafieken, maar wel alleen als ze iets nuttigs opleveren om ons werk beter, effectiever en slimmer te maken. Gelukkig weten we heel goed welke techniek we in moeten zetten om jouw online marketing een stevige duw in de rug te geven, dus we gaan met plezier voor je aan de slag. Met onze instrumenten en technieken geven we je waardevolle inzichten in het gedrag van je klanten. We analyseren je website en je online vindbaarheid en zetten onze meetresultaten om in online marketing met resultaat: meer conversie, meer aandacht en meer omzet.

Wat zijn de mogelijkheden

Meten en analyseren laten we terugkomen in elk aspect van onze online marketing. Het loopt als een rode draad door onze diensten heen, want we willen ons werk baseren op harde feiten, niet op luchtkastelen. We hebben een complete gereedschapskist vol met geavanceerde technologie om je website, je webwinkel en je complete pr en marketing van alle kanten door te lichten. We weten precies hoe we de scherpste analyses moeten uitvoeren, dus met die cijfers zit het wel goed, maar daar houdt het niet op. Na meten is weten wordt het tijd om te handelen, dus we adviseren je persoonlijk en in detail over een krachtige marketingmix voor je eigen toekomstbestendige internet marketing strategie.

Probeer eens van onze smaken
Heatmapping symbool

Hotjar heatmapping


Heatmapping is een nuttig instrument om het gedrag van je sitebezoekers mee in kaart te brengen. Met Heatmapping kunnen we de lay-out van je website inhoudelijk doormeten, want deze software analyseert hoe bezoekers door de pagina’s heen navigeren.

Lees meer
Google Data Studio icoon

Marketing dashboard


Okay, we hebben uitgelegd waarom we fan zijn van Google Analytics. Nu hoeven we er alleen nog maar voor te zorgen dat jij zelf kunt zien wat wij allemaal ontdekken in de lawine aan zinvolle meetgegevens die onze analyses opleveren.

Lees meer
Google Analytics symbool

Google Analytics


Google Analytics is niet alleen één van onze belangrijkste analyse tools, het is ook één van onze specialiteiten als Premier Google Partners. Waarom we er zo gek op zijn? Nou, vooral omdat we er zo ongelooflijk veel relevante data uit weten te toveren.

Lees meer