fbpx
Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Google Analytics is niet alleen één van onze belangrijkste analyse tools, het is ook één van onze specialiteiten als Premier Google Partners. Waarom we er zo gek op zijn? Nou, vooral omdat we er zo ongelooflijk veel relevante data uit weten te toveren. Met je eigen Google Analytics Consultant aan je zijde weet je straks meer van je klanten en hun gedrag dan ze zelf weten. De software van Google Analytics is voor iedereen beschikbaar, dus iedereen kan in principe aan al die informatie komen, maar dat is niet genoeg om er conclusies uit te trekken waar je echt iets mee kunt. Dat kan een Copper IM Google Analytics Consultant dus wel – als de beste zelfs!

Met je eigen Analytics eindbaas aan de knoppen weet je zeker dat al je webverkeer op een zinnige manier wordt geanalyseerd, geïnterpreteerd en geëvalueerd. We delen onze kennis graag met je, dus jouw Consultant geeft je steeds meer inzicht in het opbouwen, het beheren en het inrichten van je eigen Google Analytics. Meten is weten dus, maar ook: kennis is macht, want met al die gegevens op zak wordt het plotseling een stuk eenvoudiger om je internet marketing precies af te stemmen op de behoeftes, de verwachtingen en het gedrag van je klanten. De meetresultaten kunnen we voor je vertalen naar nieuwe advertenties die je doelgroep recht tussen de ogen raken, maar we kunnen ze ook voor je laten werken in gerichte mailingcampagnes, video marketing, slim geschreven blogartikelen op de plekken waar jouw nieuwe klanten graag komen en nog veel meer. Je Google Analytics Consultant werkt als de digitale oren en ogen van jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je geen waardevolle informatie over het hoofd ziet, want een goed geïnformeerde marketingcampagne is goud waard: voor je positie in de zoekresultaten, voor meer conversie, meer traffic en dus ook voor meer sales en omzet.

Google Analytics inzetten voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent Google Analytics.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

Makro-logo
Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Cases

Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie
Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie

Team

Jonathan

Jonathan Opdam

Eindbaas
Binnen Copper IM kan Jonathan zijn grote passie voor marketing en ondernemen omzetten in groei voor de organisatie. Hij spart graag met klanten en is commercieel eindverantwoordelijk.

Sylvia

Sylvia Strating

Finance
Waar het gaat om administratie en personeelszaken, is Sylvia de drijvende kracht binnen de organisatie. Daarnaast verbindt ze het team met het organiseren van uitjes.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Binnen enkele dagen ontvang je dan van ons een gratis analyse van jouw account. Hierin schetsen wij de grootste verbeterpunten om het resultaat uit je Google Ads campagnes te verbeteren.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x