Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Okay, we hebben uitgelegd waarom we fan zijn van Google Analytics. Nu hoeven we er alleen nog maar voor te zorgen dat jij zelf kunt zien wat wij allemaal ontdekken in de lawine aan zinvolle meetgegevens die onze analyses opleveren. Je voelt ‘m aankomen: ook daarvoor hebben we precies de juiste tools in handen. De Google Analytics Data Studio is een extreem handige virtuele omgeving waarin je al die mooie data op een overzichtelijke manier kunt bekijken, zodat je begrijpt wat ze betekenen. Het is dus geen extra manier om informatie te verzamelen, maar eerder een flexibel dashboard, waarop je al je gegevens kunt rangschikken en vergelijken. Met de heldere grafieken, tabellen en andere weergave-opties zie je de verbanden tussen verschillende datastromen. Google Analytics, Google Ads, MailChimp en Facebook gegevens: ze komen allemaal samen in de visualisaties van je Data Studio Dashboard. Vanuit dat inzicht kun je heldere stappen gaan bedenken om je internet marketing verder te ontwikkelen, op een manier die aansluit bij de feiten: het gemeten en geanalyseerde gedrag van jouw klanten dus.

Bij Copper IM kiezen we er bewust voor om een langdurige, eerlijke en persoonlijke relatie aan te gaan met jou als opdrachtgever. Daar hoort een open en eerlijk gesprek bij over de inhoud van ons werk. De dashboards van Google Analytics Data Studio zijn heel simpel te delen, dus hiermee geven we je persoonlijk inzicht in de voortgang achter de schermen. Het praat ook een stuk makkelijker met de duidelijke visuele weergaves die de Data Studio maakt van de metingen. Zo houden we ons gesprek op gang zonder dat je afhaakt op de technische details. Het gaat ons er om dat jij goed kunt meebeslissen over de stappen die we nemen, voor ijzersterke internet marketing waarbij je ook het ‘waarom’ zelf begrijpt!

Dit is onze Google Data Studio specialist:

Luuk T

Luuk Theunissen

Online Marketeer
Luuk is een van onze SEO specialisten. Met zijn ervaring als online marketeer vergroot hij op strategische wijze de organische vindbaarheid van jouw site. Als specialist in Data Studio maakt hij onder andere SEO cijfers naar wens duidelijk in interactieve rapportages.

"Heldere uitleg aan de hand van eigen voorbeelden."

Duidelijk verhaal. Fijn om voorbeelden uitgelegd te krijgen aan de hand van het eigen Analytics account, dit maakt het geheel lekker concreet.
Mark
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie