Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Heatmapping is een nuttig instrument om het gedrag van je sitebezoekers mee in kaart te brengen. Met Heatmapping kunnen we de lay-out van je website inhoudelijk doormeten, want deze software analyseert hoe bezoekers door de pagina’s heen navigeren. Cursorbewegingen, scrollen en doorklikken worden stelselmatig opgemeten, waardoor een soort ‘warmtekaart’ van je website ontstaat. Zo kunnen we precies bepalen welke delen van je website echte hotspots zijn met veel nuttig browseverkeer. Dat zijn plekken om extra aandacht aan te besteden bij het uitbouwen van je internet marketing natuurlijk, maar Heatmapping levert nog meer nuttige informatie op dan alleen goed nieuws. Het is mooi om te meten wat er goed gaat, maar de Heatmapping techniek laat juist ook zien waar de koele zones en de windstiltegebieden zitten. Dat zijn dus aspecten van je online activiteiten waar ruimte voor verbetering zit. Voor die verbetering hebben we altijd goede ideeën paraat, dus dat is dan meteen een prima startpunt voor het opzetten van een sterkere online strategie.

We willen je natuurlijk niet te veel lastigvallen met de technische details, maar het is goed om te weten dat Heatmapping maar één van de vele slimme technieken is in onze enorme marketing toolbox. Voor onze ‘meten is weten’ benadering gebruiken we alle tools die nodig zijn om jouw online aanwezigheid tot op het bot te analyseren. Wat daarbij de beste instrumenten zijn hangt af van jouw unieke bedrijf en je plannen voor de toekomst. Daarom blijven we altijd persoonlijk met je overleggen welke koers we samen varen, want we kiezen structureel voor de lange termijn. Toch begint elk stevig marketingtraject met een kritische analyse, dus we dagen je uit om je visie met ons te komen delen en zelf te ervaren wat onze analyses voor jouw internet marketing strategie kunnen betekenen!

Hotjar inzetten voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent conversie optimalisatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo

Klanten

Makro-logo
Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Cases

Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie
Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie

Team

Jonathan

Jonathan Opdam

Eindbaas
Binnen Copper IM kan Jonathan zijn grote passie voor marketing en ondernemen omzetten in groei voor de organisatie. Hij spart graag met klanten en is commercieel eindverantwoordelijk.

Carolien

Carolien Visser

Account Manager
Communicatief vaardig, no-nonse mentaliteit, gedreven, loyaal, resultaatgericht… Dat is Carolien. Als Account Manager zoekt ze voor onze (potentiële) klanten DE beste oplossing om meer uit Online Marketing te halen.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Binnen enkele dagen ontvang je dan van ons een gratis analyse van jouw account. Hierin schetsen wij de grootste verbeterpunten om het resultaat uit je Google Ads campagnes te verbeteren.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x