Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Feed Marketing is een compleet andere smaak van online adverteren op maat. Copper IM Feed Marketing plaatst jouw producten strategisch op de online verkoopplatforms van andere grote spelers. Dat gebeurt via live feeds, die we steeds blijven bijwerken en aanpassen. Via je eigen live feed kun je jouw product bijvoorbeeld tussen de resultaten van een zoekopdracht op Bol.com laten opduiken. Zo gebruik je de kracht van bekende en drukbezochte commerciële sites in je eigen online marketingacties. Waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden als je ook aan boord kan springen bij een hele waaier aan succesvolle verkopers? Maak van je concurrenten je collega’s door intelligente Feed Marketing à la Copper IM!

Feed marketing als aanvulling op je verkoopkanalen

Het mooie van Feed Marketing is dat het gewoon werkt als aanvulling op je eigen verkoopkanalen. Heb je een webwinkel? Mooi! We koppelen jouw online productaanbod aan live feeds, die we verbinden aan de platforms waar jouw klanten actief zijn. Terwijl jij je gewoon bezig blijft houden met je eigen verkoop, boosten wij dus je omzet door parallel daaraan nog veel meer nieuwe klantgroepen te bereiken met onze slimme Feed Marketing. Dat is online adverteren voor wie graag zo veel mogelijk rendement haalt uit het succes van de grote spelers in online verkoop.

Probeer eens van onze smaken

Facebook Ads


Wil jij je producten aanbieden via Facebook Ads? Om producten aan te kunnen bieden binnen Facebook heb je een geoptimaliseerde productfeed nodig. Deze productfeed moet voldoen aan de eisen van Facebook. Dit wordt binnen Facebook Ads ook wel een ‘catalogus’ of ‘productcatalogus’ genoemd.

Lees meer

Tradetracker


Met een feedmarketing tool zoals Channable is het mogelijk om jouw producten beschikbaar te maken voor publishers op onder andere TradeTracker. Niets meer handmatig, maar altijd een up to date productfeed en dat geheel automatisch. Een optimale feed is daarbij cruciaal!

Lees meer

Google Shopping


Via Google Shopping is het mogelijk om te adverteren met producten. De producten worden direct aangeboden binnen de Google zoekresultaten. Om de producten hier aan te kunnen bieden heb je een geoptimaliseerde productfeed nodig.

Lees meer