fbpx
Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Voordeel dynamische productfeed Facebook

Met een dynamische productfeed in Facebook worden niet alleen wijzigingen aan je productaanbod automatisch meegenomen, maar ben je ook in staat producten te laten zien die aansluiten op interesses. Laat bijvoorbeeld producten zien die bezoekers op je website hebben bekeken maar nog niet hebben gekocht. Een nieuwe vorm van remarketing die erg interessant is geworden voor webshops.

Het opzetten van een advertentie kost slechts enkele minuten en de advertenties zelf zijn een stuk effectiever. Haal maximaal rendement uit je webshop met behulp van Dynamic Facebook Ads.

Kortom:

  • Geautomatiseerd productaanbod
  • Effectieve advertenties
  • Tijdbesparend
  • Relevante bezoekers

Wat kan Copper IM voor jou betekenen?

De specialisten van Copper IM helpen jou met het opzetten van een geschikte dynamische productfeed. Deze productfeed, ook wel productcatalogus genoemd, wordt gemaakt via een koppeling met Channable. Dankzij deze koppeling is jouw productaanbod op Facebook Ads altijd actueel en adverteer je alleen met de producten die je wilt tonen.

Channable is een feedmarketing tool waarmee de koppeling kan worden gemaakt met platformen zoals Facebook Ads. Copper IM is gecertificeerd Channable Partner, wat inhoudt dat wij maatwerk trainingen volgen om Facebook Ads zo effectief mogelijk in te zetten voor onze klanten. De specialisten van Copper IM weten alle ins en outs van Facebook Ads en richten de productfeed zo snel en efficiënt mogelijk voor je in. Jij als klant bent van alle stappen op de hoogte dankzij onze persoonlijke en transparante communicatie.

Facebook Ads voor jouw bedrijf inzetten?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Official channable partner badge
Gazellen Logo
Emerce logo

Deze klanten gingen je voor

Tmobile
Makro-logo
Hogeschool Utrecht

Wat levert het op?

Wanneer je nog niet met je producten via Facebook Ads adverteert of momenteel gebruik maakt van een statische productfeed, kan er nog veel winst worden behaald. Met behulp van de dynamische productfeed bespaar je jezelf tijd én verhoog je het rendement van jouw webshop.

Optioneel: Copper IM inschakelen?

Naast het realiseren van een dynamische productfeed kan Copper IM jou ook helpen met het opstarten van Facebook Ads en het maandelijks ondersteunen bij de inzet van Facebook advertenties.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


x