Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Via Google Shopping is het mogelijk om te adverteren met producten. De producten worden direct aangeboden binnen de Google zoekresultaten. Om de producten hier aan te kunnen bieden heb je een geoptimaliseerde productfeed nodig. Deze feed moet voldoen aan de eisen van Google en wordt dynamisch opgebouwd, zodat wijzigingen aan je productaanbod automatisch worden meegenomen binnen Google Shopping.

Wil jij meer omzet genereren door jouw webshop producten aan te bieden via Google Shopping, maar weet je niet waar je moet beginnen? Copper IM helpt graag met het opzetten van een dynamische productfeed. Voor je het weet staan jouw producten binnen de Google Shopping zoekresultaten!

Voordelen van Google Shopping

In tegenstelling tot de standaard zoekresultaten worden de Google Shopping advertenties met afbeelding weergegeven. Een afbeelding trekt altijd meer aandacht en aangezien de advertenties op productniveau zijn, is Google Shopping specifieker en relevanter. Dit leidt in de meeste gevallen tot meer clicks. Daarnaast zijn de kosten per klik (CPC) lager dan bij tekstadvertenties.

Kortom:

  • Specifiekere advertenties
  • Meer clicks
  • Relevantere bezoekers
  • Lagere CPC

Wat gaan onze specialisten precies doen?

Onze specialisten zetten jouw statische productfeed om naar een dynamische. Deze feed wordt gerealiseerd binnen Channable en vervolgens gekoppeld aan Google Shopping. Het voordeel van een dynamische productfeed is dat alles geautomatiseerd gaat. Je kunt eenvoudig producten inladen en wijzigen, waarna het automatisch wordt meegenomen in Channable en zo ook wordt weergegeven in Google Shopping.

Onze specialisten weten precies welke stappen moeten worden doorlopen om een zo optimaal mogelijke productfeed te genereren. Je producten staan binnen no-time online!

 

Google Shopping inzetten voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

Tmobile
Makro-logo
Mars_Logo
Hogeschool Utrecht

Waarom Copper IM?

Copper IM is gecertificeerd Channable Partner. Wij denken mee over nieuwe ontwikkelingen binnen Channable en krijgen maatwerk trainingen om Google Shopping zo effectief mogelijk in te zetten voor onze klanten. Channable is een feedmarketing tool waarmee de koppeling kan worden gemaakt met platformen zoals Google Shopping. Dankzij deze koppeling is jouw productaanbod binnen Google Shopping altijd actueel en adverteer je alleen met producten die je wilt tonen.

Copper IM gaat persoonlijk en transparant te werk. We houden je overal van op de hoogte. Dit zorgt voor een soepele samenwerking waardoor jouw Google Shopping campagne snel en efficiënt in de lucht is. Onze specialisten denken altijd met je mee om het maximale uit de campagnes te halen.

Meer dan een productfeed

Bij Copper IM kunnen we meer dan alleen het opzetten van een productfeed. Indien gewenst nemen we de hele feedmarketing uit handen, sturen we Google Ads bij en houden we Google Shopping maandelijks in de gaten. Alles voor een zo effectief mogelijke campagne.

Benieuwd wat wij voor jouw Google Shopping kunnen betekenen? Neem contact met ons op

OPG afbeelding

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie
Focus Arnhem

Groeien met Google Grants

Focus Arnhem had het Google Grants account altijd volledig in eigen beheer. Echter was het doel om hier meer uit te halen, in de zin van meer verkeer en conversies voor Focus Arnhem. Samen met Copper IM is er een concreet plan gemaakt en die resultaten delen we graag!

Tags:
SEA
Online marketing strategie

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met ons op

Een specialist neem contact met je op na het invullen van het formulier


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x