Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Om je producten aan te kunnen bieden heb je een geoptimaliseerde productfeed nodig, dat voldoet aan de eisen van TradeTracker. Deze feed wordt dynamisch opgebouwd zodat wijzigingen aan je productaanbod automatisch worden meegenomen in de productfeed. Jij kunt je dus bezighouden met alle andere zaken rondom de verkoop, want het verkopen van jouw producten verloopt via de product feed van TradeTracker.

Voordelen van TradeTracker:

  • Een enorm bereik!
  • Je werkt met een dynamische productfeed
  • Uitgebreid portfolio van adverteerders

Wanneer is TradeTracker een goed idee?

Klinkt leuk en interessant, maar hoe weet ik of het echt een goed idee is? Wanneer je nu nog werkt met een statische productfeed, dan is het werken met een dynamische productfeed echt een verademing. Niets meer handmatig, maar alle producten eenvoudig inladen en wijzigingen worden in de toekomst automatisch meegenomen. We kunnen ons voorstellen dat het in het begin een puzzel is om dit te realiseren, maar daar kunnen we je bij Copper IM goed mee helpen. Onze specialisten werken dagelijks met het inrichten van productfeeds via Channable. Zij zorgen ervoor dat je productaanbod in TradeTracker altijd actueel is en dat je adverteert met de producten waar je ook daadwerkelijk mee wilt adverteren.

Wat gaan onze specialisten precies doen?

Onze specialisten helpen je bij het opzetten van een product feed. Deze feed wordt gerealiseerd binnen Channable. Channable is een feedmarketing tool geschikt voor TradeTracker, waarmee voor iedere feed alle productdata tot op productniveau kan worden aangepast. We voegen business rules toe zodat jij zelf de volledige controle hebt over de aanlevering van producten naar een specifiek kanaal.

Kortom:

  • We bepalen samen de strategie en aanpak
  • Creëren jouw geschikte productfeed
  • Eventueel kunnen we maandelijks ondersteunen bij de inzet van affiliate marketing

Wat doet Copper IM eigenlijk anders?

Omdat Copper IM gecertificeerd Channable partner is denken onze specialisten mee omtrent de nieuwe ontwikkelingen binnen het platform en volgen zij maatwerktrainingen om TradeTracker zo effectief mogelijk in te zetten. Ze kennen TradeTracker door en door, wat maakt dat jouw productfeed binnen no-time live staat. Persoonlijke en transparante communicatie staan centraal bij Copper IM! We houden je daarom op de hoogte van de stappen die we doorlopen en betrekken je bij alle keuzes die moeten worden gemaakt voordat de productfeed live gaat.

Tradetracker inzetten voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent Tradetracker.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

Makro-logo
Mars_Logo
Hogeschool Utrecht
Rijkswaterstaat
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Makro kerst banner

Groei organische opbrengst met 12,1%

Voor Makro Kerstpakketten hebben we onze SEO-gereedschapskist volledig open getrokken. Een nieuwe technische structuur, verbeterde contentstrategie en het opbouwen van extra autoriteit leidde tot een groei in organische opbrengst van 12,1%.

Tags:
Zoekmachine optimalisatie
OPG afbeelding

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x