Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Feed marketing

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Feed Marketing plaatsen wij jouw producten strategisch op de online verkoopplatforms van andere grote spelers. Dat gebeurt via live feeds, die we steeds blijven bijwerken en aanpassen. Via je eigen live feed kun je jouw product bijvoorbeeld tussen de resultaten van een zoekopdracht op Bol.com laten opduiken. Zo gebruik je de kracht van bekende en drukbezochte commerciële sites in je eigen online marketingacties. Waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden als je ook aan boord kan springen bij een hele waaier aan succesvolle verkopers? Maak van je concurrenten je collega’s door intelligente Feed Marketing!

Het mooie van Feed Marketing is dat het gewoon werkt als aanvulling op je eigen verkoopkanalen. Heb je een webwinkel? Mooi! We koppelen jouw online productaanbod aan live feeds, die we verbinden aan de platforms waar jouw klanten actief zijn. Terwijl jij je gewoon bezig blijft houden met je eigen verkoop, boosten wij dus je omzet door parallel daaraan nog veel meer nieuwe klantgroepen te bereiken met onze slimme Feed Marketing. Dat is online adverteren voor wie graag zo veel mogelijk rendement haalt uit het succes van de grote spelers in online verkoop.

Feed marketing op maat

Maak Feed Marketing een onderdeel van je bredere online adverteren strategie. We hebben alles in huis om je feeds helemaal op jouw wensen af te stemmen. We werken bijvoorbeeld altijd met een actueel aanbod van je eigen voorraad. Ook handig: we kunnen één feed koppelen aan verschillende platforms tegelijk. Zo bereik je met minimale moeite dus nieuwe klanten op de meest winstgevende shoppingsites van het land. Natuurlijk hou je zelf de touwtjes in handen: jij bepaalt wat je Feed Marketing producten zijn, voor toprendement in de best bekeken online etalages van Nederland!

Onze diensten

verkopen op bol.com

Verkopen via bol.com


Bol.com is in Nederland en België één van de grootste platformen waar bedrijven hun producten kunnen verkopen. Je kunt er als ondernemer dan ook bijna niet omheen. Ontdek hier of het adverteren via bol.com ook iets voor jou is.

Lees meer

Verkopen via Amazon


Amazon is de grootste e-commerce partij op de hele wereld, en sinds 2019 ook echt in Nederland actief. Je kunt producten verkopen via Amazon in alle Europese landen waar Amazon actief is, en zo dus een gigantische afzetmarkt bereiken.

Lees meer
Google logo

Verkopen via Google Shopping


Via Google Shopping is het mogelijk om te adverteren met producten. De producten worden direct aangeboden binnen de Google zoekresultaten. Om de producten hieraan te kunnen bieden heb je een geoptimaliseerde productfeed nodig.

Lees meer
Facebook logo

Verkopen via Facebook Ads


Wil jij je producten aanbieden via Facebook Ads? Om producten aan te kunnen bieden binnen Facebook heb je een geoptimaliseerde productfeed nodig. Deze productfeed moet voldoen aan de eisen van Facebook. Dit wordt binnen Facebook Ads ook wel een ‘catalogus’ of ‘productcatalogus’ genoemd.

Lees meer

Onze klanten

Blogs

Onze SEA-specialisten

Bij Copper IM kennen we Google- en Microsoft Ads door en door, maar niks is zo veranderlijk als de online advertentiemarkt. Omdat de onlineontwikkelingen omtrent SEA altijd doorgaan, zitten we wekelijks samen met het gehele team om de laatste nieuwtjes te bespreken in een kennissessie. Op deze manier blijven we altijd bij en kunnen we te allen tijde de meest recente ontwikkelingen toepassen in ons werk!

Bijblijven is bij Copper IM een basisvoorwaarde, net als een persoonlijke aanpak. Dus laat je SEA aan ons uitbesteden, dan koppelen wij een vaste SEA-specialist aan jouw bedrijf. Met deze specialist zit je maandelijks om tafel om de behaalde resultaten te bespreken en waar mogelijk te optimaliseren. Zo garanderen wij een vast aanspreekpunt, een consistente aanpak en dus maximaal resultaat!

Team

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Foto van Luuc

Luuc Hendriks

SEA specialist - trainer

Sander

Sander Jacobs

Managing Director

Pandfoto

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?