Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Jouw producten verkopen via Amazon?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verkopen op Amazon vanuit Nederland

Met de enorme afzetmarkt die Amazon heeft, is er voor veel grote partijen een grote e-commerce concurrent bijgekomen. Het is ons mogelijk gemaakt om via Amazon in Nederland producten te verkopen. Copper IM heeft ruime ervaring als het gaat om het verkopen van producten via feed marketing. We helpen je daarom ook graag bij het opzetten van een succesvolle Amazon campagne.

Het is interessant om onze hulp in te schakelen als:

  • je nog geen producten op Amazon hebt staan;
  • je al wel begonnen bent met het verkopen via Amazon in Nederland, maar de resultaten tegenvallen;
  • je op een laagdrempelige manier je producten ook in andere landen wilt verkopen.

Amazon producten verkopen met hulp van Copper IM

Als gecertificeerd Channable Partner weet Copper IM als geen ander wat er komt kijken bij het opzetten van een succesvol verkoopkanaal via Amazon. Deze certificering betekent dat we meedenken over nieuwe ontwikkelingen in het platform en verschillende maatwerk trainingen krijgen om Amazon zo effectief mogelijk in te zetten voor onze klanten.

Een gespecialiseerde marketeer zal binnen Amazon een verkoopaccount aanmaken voor jouw bedrijf, waarna we ook een volledige productfeed verzorgen met behulp van Channable. Via de koppeling die wordt gemaakt met Channable is je productaanbod in Amazon altijd actueel en adverteer je alleen met de producten die je wilt vertonen. Copper IM kent de precieze stappen om je producten optimaal op Amazon te krijgen. Aan de hand van een duidelijk stappenplan staat alles snel klaar, waardoor je via Amazon jouw producten kunt gaan verkopen. Onze dienst stopt hier echter nog niet; Copper IM zorgt er ook voor dat jouw producten op Amazon goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google en Bing. Hierin doen onze marketeers een SEO-advies.

Het afnemen van consultancy voor Amazon adverteren heeft de volgende voordelen:

  • Je producten komen te staan op Amazon, één van de grootste e-commerce partijen in de wereld met een gigantische afzetmarkt.
  • Je kunt gebruik maken van de mogelijkheden van Amazon advertising.
  • Op basis van real-time resultaten sturen we maandelijks bij, zodat we altijd efficiënt en rendabel kunnen blijven adverteren.
  • Indien gewenst geven we deze resultaten weer in een overzichtelijk dashboard dat real-time te raadplegen is.

Verkopen via Amazon kosten

Uiteraard komen er wel kosten kijken bij het verkopen van producten via Amazon. Je betaalt namelijk per sale een percentage van het totaalbedrag als commissie aan Amazon. Het precieze bedrag hangt af van de categorie waarin het product valt. Bovendien is er ook een kleine vaste vergoeding per verkocht product. Onze specialisten zullen daarom altijd vooraf in kaart brengen wat de exacte kosten per verkocht product gaan zijn. Op basis daarvan beslissen we samen of de marge groot genoeg is om via Amazon producten te kunnen verkopen.

Adverteren op Amazon via Copper IM

Adverteren op Amazon wordt makkelijker met de hulp van Copper IM. Onze specialisten geven je bovendien duidelijk inzicht in de resultaten die je behaald via Amazon door middel van op maat gemaakte dashboards, bijvoorbeeld via Google Data Studio (hiervoor is wel een externe plug-in vereist die extra software kosten met zich meebrengt). Een dashboard van Copper IM geeft je real-time inzicht in de prestaties van je producten op Amazon.

Persoonlijke en transparante communicatie staan centraal bij Copper IM. Dit zorgt voor een soepele samenwerking waarmee Amazon snel en efficiënt voor je ingericht wordt.

Dus wil jij je graag wagen aan Amazon adverteren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten kijken graag naar de mogelijkheden van Amazon adverteren voor jouw bedrijf.

Onze partnerships en awards

Onze Amazon specialisten

Luuc Hendriks

SEA specialist - trainer

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist