Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Google Shopping inzetten voor jouw producten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij meer omzet genereren door jouw webshop producten aan te bieden via Google Shopping, maar weet je niet waar je moet beginnen? Copper IM helpt graag met het opzetten van een dynamische productfeed. Voor je het weet staan jouw producten binnen de Google Shopping zoekresultaten!

Voordelen van Google Shopping

In tegenstelling tot de standaard zoekresultaten worden de Google Shopping advertenties met afbeelding weergegeven. Een afbeelding trekt altijd meer aandacht en aangezien de advertenties op productniveau zijn, is Google Shopping specifieker en relevanter. Dit leidt in de meeste gevallen tot meer clicks. Daarnaast zijn de kosten per klik (CPC) lager dan bij tekstadvertenties.

Kortom:

  • Specifiekere advertenties
  • Meer clicks
  • Relevantere bezoekers
  • Lagere CPC
  • Wat gaan onze specialisten precies doen?

Onze specialisten zetten jouw statische productfeed om naar een dynamische. Deze feed wordt gerealiseerd binnen Channable en vervolgens gekoppeld aan Google Shopping. Het voordeel van een dynamische productfeed is dat alles geautomatiseerd gaat. Je kunt eenvoudig producten inladen en wijzigen, waarna het automatisch wordt meegenomen in Channable en zo ook wordt weergegeven in Google Shopping.

Onze specialisten weten precies welke stappen moeten worden doorlopen om een zo optimaal mogelijke productfeed te genereren. Je producten staan binnen no-time online

Waarom Copper IM?

Copper IM is gecertificeerd Channable Partner. Wij denken mee over nieuwe ontwikkelingen binnen Channable en krijgen maatwerk trainingen om Google Shopping zo effectief mogelijk in te zetten voor onze klanten. Channable is een feedmarketing tool waarmee de koppeling kan worden gemaakt met platformen zoals Google Shopping. Dankzij deze koppeling is jouw productaanbod binnen Google Shopping altijd actueel en adverteer je alleen met producten die je wilt tonen.

Copper IM gaat persoonlijk en transparant te werk. We houden je overal van op de hoogte. Dit zorgt voor een soepele samenwerking waardoor jouw Google Shopping campagne snel en efficiƫnt in de lucht is. Onze specialisten denken altijd met je mee om het maximale uit de campagnes te halen.

Meer dan een productfeed

Bij Copper IM kunnen we meer dan alleen het opzetten van een productfeed. Indien gewenst nemen we de hele feedmarketing uit handen, sturen we Google Ads bij en houden we Google Shopping maandelijks in de gaten. Alles voor een zo effectief mogelijke campagne.

Onze partnerships en awards

Onze Google Shopping specialisten

Luuc Hendriks

SEA specialist - trainer

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist