Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ook aan de slag met Google Analytics?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Analytics

Google Analytics bevat veel data, je moet maar net weten hoe je deze data ook daadwerkelijk kan omzetten naar interessante inzichten. Met je eigen Google Analytics Consultant aan je zijde weet je straks meer van je klanten en hun gedrag dan ze zelf weten.

De software van Google Analytics is voor iedereen beschikbaar, dus iedereen kan in principe aan die informatie komen, maar dat is niet genoeg om er conclusies uit te trekken waar je echt iets mee kunt. Dat kan een Copper IM Google Analytics Consultant dus wel – als de beste zelfs!

Wij geven ook Google Analytics trainingen – je vindt ze hier!

De voordelen van analytics uitbesteden:

  • …een unieke inkijk in jouw website bezoekers
  • …gerichte optimalisaties wilt doorvoeren
  • …eenvoudig doelen stellen en valkuilen identificeren
  • …inzicht wil in de volledige customer journey

In 2020 is Google Analytics 4 geïntroduceerd als vervanger van de huidige versie van Google Analytics. Ben jij al overgestapt of wordt jouw data nog niet op de juiste manier ontvangen? Een van onze specialisten helpt je graag met Google Analytics 4 instellen!

Overstappen van Universal Analytics naar GA4, hoe zit dat?

 

In oktober 2020 heeft Google GA4 gelanceerd en het is de bedoeling dat in juli 2023 iedereen is overgestapt naar deze nieuwe versie van Google Analytics. Wij begrijpen dat dit als een grote stap aan kan voelen, daarom bieden wij graag de juiste begeleiding. In dit blog vind je een heldere uitleg over de verschillen tussen de twee versies zodat je een goed overzicht hebt van de veranderingen die eraan komen. Daarnaast houden we je via deze pagina op de hoogte van de nieuwste updates binnen Google Analytics 4!

Google Analytics implementeren? Dat doen wij voor jou bij Copper IM

 

Met je eigen Analytics eindbaas aan de knoppen weet je zeker dat al je webverkeer op een zinnige manier wordt geanalyseerd, geïnterpreteerd en geëvalueerd. We delen onze kennis graag met je, dus jouw Consultant geeft je steeds meer inzicht in het opbouwen, het beheren en het inrichten van je eigen Google Analytics. Meten is weten dus, maar ook: kennis is macht, want met al die gegevens op zak wordt het plotseling een stuk eenvoudiger om je internet marketing precies af te stemmen op de behoeftes, de verwachtingen en het gedrag van je klanten.

 

Een alternatief voor Google Analytics

Piwik Pro is een veelgebruikt alternatief voor Google Analytics. Waar Google Analytics in sommige landen niet gebruikt mag worden vanwege de data opslag kun je met Piwik Pro zelf bepalen welke data je bewaart en waar deze data wordt opgeslagen. Hierdoor blijf je zelf de eigenaar van de data.

ONZE DATA SPECIALISTEN

Wanneer je Google Analytics uitbesteedt aan Copper IM gaat ons team van Data-specialisten aan de slag met jouw Analytics. Zij zullen het huidige account doornemen, opschonen en bekijken welke onderdelen er ontbreken. In overleg met jou worden er metingen ingesteld op de website en wordt dit doorgestuurd naar Google Analytics. Daarna kunnen we data gaan verzamelen!

Bij de maandelijkse werkzaamheden hoort ook een uitgebreide rapportage waar we de resultaten laten zien en op basis van de data constant op zoek zijn naar verdere optimalisaties. Als een team-effort pakken we dit vervolgens samen met jou op in een maandelijkse call bespreken we de resultaten en kansen.

Ons Team

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Sjai Timorason

Online Marketeer

Job & Jorn - Online Marketing

BEN JIJ BENIEUWD GEWORDEN?

Bij Copper IM hebben we alle kennis en specialisten in huis om jou te ondersteunen en te helpen om de resultaten van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag?

Neem dan nu contact met ons op!

Klik hier om met ons in contact te komen!
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen
X