Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ook aan de slag met Hotjar?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hotjar

Hotar is een online service die op diverse manieren inzicht geeft in het gedrag van de mensen die jouw website bezoeken. Je kan hiermee inzicht krijgen in hoever mensen scrollen op je pagina, waar zij afhaken, wat aanslaat of welke content juist als irrelevant wordt beschouwd. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om surveys te plaatsen en kunnen er sessies op worden genomen zodat jij het gebruikersgedrag tot in detail kan analyseren.

Hotjar biedt de volgende tools aan:

  • Heatmaps om de meest bezochte plekken op je website in kaart te brengen
  • Beeldopnames van bezoekerssessies op de pagina
  • Opties om je formulieren te analyseren
  • Surveys en polls om informatiebehoeftes te peilen

Hotjar uitbesteden

Hotjar implementatie door Copper IM

De dataspecialisten van Copper IM helpen je graag bij de implementatie van Hotjar. Voorafgaand aan de implementatie worden de mogelijkheden besproken en wordt er middels een meetplan bepaald welke data er verzameld wordt en hoe deze vervolgens ingezet zal gaan worden. Vervolgens worden de website en diverse landingspagina’s gekoppeld aan Hotjar en kan de dataverzameling beginnen. Op basis van de informatiewens kunnen we jullie ook helpen met de inrichting van relevante rapportages en dashboards.

Een aanvulling op Google Analytics

Hotjar levert hele andere inzichten dan Google Analytics doet en vormt daarmee een mooie aanvulling hierop. Het verschil tussen Google Analytics en Hotjar is dat bij Analytics de data overzichtelijk gepresenteerd wordt en Hotjar hierop inspeelt door het gedrag in kaart te brengen dat geleid heeft tot deze data.

Met Hotjar kan je analyseren hoe een klant of bezoeker navigeert over je website en geeft je inzicht in welke delen van de website goed functioneren, welke banners bijvoorbeeld in de weg zitten en welke content onduidelijk is voor de bezoeker.

Hotjar uitbesteden, wat kost dat?

Er zijn meerdere pakketten binnen Hotjar beschikbaar: een gratis variant en meerdere betaalde versies. Afhankelijk van jouw informatiebehoefte stemmen we dit samen af. De basisversie van Hotjar is kosteloos te gebruiken, dus het is mogelijk om vandaag nog te starten met het optimaliseren van je website.

Mocht je meer opties willen benutten dan kan je met de betaalde pakketten ongelimiteerd data vergaren en bezoekers volgen. Klinkt dat interessant of wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

ONZE DATA SPECIALISTEN

Wanneer je Hotjar uitbesteedt aan Copper IM gaat ons team van Data-specialisten aan de slag met jouw website. De eerste stap is het toevoegen van Hotjar aan je site, wij adviseren om hiervoor Tag Manager te gebruiken.

Bij de maandelijkse werkzaamheden hoort ook een uitgebreide rapportage waar we de resultaten laten zien en op basis van de data constant op zoek zijn naar verdere optimalisaties. Als een team-effort pakken we dit vervolgens samen met jou op in een maandelijkse call bespreken we de resultaten en kansen.

Ons Team

Erik den Hartog

Online Marketeer - Tag Manager Specialist

Sjai Timorason

Online Marketeer

Job & Jorn - Online Marketing

BEN JIJ BENIEUWD GEWORDEN?

Bij Copper IM hebben we alle kennis en specialisten in huis om jou te ondersteunen en te helpen om de resultaten van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag?

Neem dan nu contact met ons op!

Klik hier om met ons in contact te komen!
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Contact opnemen
X