Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copper IM: SEO ONDERSTEUNING

Wat ga je bereiken als je je SEO werkzaamheden uitbesteed aan Copper IM?

  • Hogere posities in Google
  • Een goede samenwerking tussen Google Ads en SEO
  • Een hogere conversieratio op jouw website
  • Goede en relevante content
  • Een technisch perfecte website

Sturing op resultaat

Voorafgaand aan de samenwerking, stellen we samen doelen voor toename in verkeer en in conversies. Middels onze SEO-tools en Google Analytics, monitoren we de behaalde posities en het verkeer en de doelen actief.

Vervolgens verwerken we deze in een overzichtelijke rapportage, die je maandelijks met de SEO-specialist bespreekt. In deze meeting wordt er stilgestaan bij de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en de resultaten hiervan, maar er wordt natuurlijk ook naar de komende periode gekeken.

Het SEO proces

Voor al onze SEO-projecten werken we met een duidelijk SEO-proces. Gedurende dit proces komen alle elementen van SEO aan bod. Dit proces doorlopen wij voor zowel de bestaande content, maar ook de nieuwe content. Om te bepalen welke pagina’s de prioriteit krijgen, kijken we naar behaalde resultaten uit het verleden en behaalde resultaten met Google Ads of andere campagnes. Hieronder krijg je een tipje van de sluier wat wij allemaal gaan aanpakken, als je je SEO uitbesteed aan Copper IM.

Job Eggink - Copper IM

Optimaliseren van nieuwe content

Je website verandert waarschijnlijk continue, daarom is het van belang dat ook nieuwe content geoptimaliseerd wordt en daardoor vindbaar is. Je wil immers dat je nieuwe content gezien wordt. Onze SEO-specialist onderzoekt deze content en analyseert de kansen op gebied van SEO. Wanneer we kansen zien wordt dit meteen geoptimaliseerd.

Nieuwe technieken implementeren

Zoekmachines worden steeds uitgebreider en de algoritmes, die bepalen op welke positie jouw website wordt vertoond, veranderen regelmatig. In het geval van SEO staat stilstand gelijk aan achteruitgang. Bij Copper IM blijven we goed op de hoogte van de nieuwste technieken en wanneer deze aansluiten bij de doelen van onze klant, implementeren wij deze ook.

Doorklikpercentage verbeteren

Het doorklikpercentage verbeteren we door constant SEO-paginatitels en metadiscripties te optimaliseren, om zo uit hoge posities in Google ook zoveel mogelijk klikken te genereren. Daarnaast implementeren we rich snippets om jouw zoekresultaten uit te breiden én overtuigender te maken om op te klikken.

Autoriteit vergroten

De autoriteit vergroten we door te helpen met het bedenken van kwalitatieve content, die middels samenwerkingen met externe sites en belangrijke platformen in jouw markt, daarop gedeeld kan worden.

Local SEO

De zoekresultaten van Google worden steeds meer lokaal gericht. Wanneer lokale vindbaarheid belangrijk is voor jouw organisatie, kijken we naar alle mogelijkheden om de lokale vindbaarheid te verbeteren. Denk hierbij aan een goede inrichting van Google Mijn Bedrijf, of het maken van content die vooral lokaal gericht is.

Meer weten over onze SEO bijsturingen?

Wil je meer weten over onze ervaring met SEO? Bekijk dan eens onze SEO-blogs. Of wil je weten wat Copper IM voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Siemen Rensink - Copper IM

ONZE SEO SPECIALISTEN

Wanneer je zoekmachineoptimalisatie uitbesteedt aan Copper IM gaat ons team van SEO-specialisten aan de slag met jouw website. De eerste stap is een analyse van de huidige SEO status, die bespreken we met jou en vervolgens wordt er samen met de rest van het team een naadloos passende SEO-strategie uitgewerkt. Hierbij zorgen wij ook voor alle zaken vóór- en achter de schermen. Denk hierbij aan het schrijven van SEO-teksten of het briefen van jouw eigen tekstschrijver of web bouwer voor de technische SEO aspecten.

Bij de maandelijkse werkzaamheden hoort ook een uitgebreide rapportage waar we de resultaten laten zien en op basis van de data constant op zoek zijn naar verdere optimalisaties. Als een team-effort pakken we dit vervolgens samen met jou op in een maandelijkse call bespreken we de resultaten en kansen.

Team

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer - Teamlead

Sjai Timorason

Online Marketeer

Deze klanten gingen je al voor:

Cases

Job & Jorn - Online Marketing

BEN JIJ BENIEUWD GEWORDEN?

Bij Copper IM hebben we alle kennis en specialisten in huis om jou te ondersteunen en te helpen om de resultaten van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag?

Neem dan nu contact met ons op!

Klik hier om met ons in contact te komen!