Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Maar hoe werkt dat dan, verkopen via bol.com? Als je jouw producten serieus onder de aandacht wil brengen via bol.com, dan moet je met een hoop zaken rekening houden.

Ten eerste moet er een verkoopaccount aangemaakt worden, onder jouw bedrijfsnaam. Als je dit geregeld hebt, is het tijd om je productfeed goed neer te zetten. Dit doe je met specifieke software, waardoor de producten automatisch worden ingeladen. Wanneer je productfeed staat, kun je slimme regels toepassen op specifieke producten of productcategorieën. Zo kan je in één klap op grote schaal zaken wijzigen, zoals prijsverhogingen, aanpassingen aan titels of het uitsluiten van goedkope producten.

Zoals je ziet komt er dus veel kijken bij het succesvol verkopen van je producten via bol.com. Daarom is het niet onverstandig dit over te laten aan een professional met veel ervaring binnen bol.com. Copper IM helpt je hier graag bij.

Adverteren op bol.com via Copper IM

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het adverteren via bol.com? Neem dan eens contact op met een van onze marketeers. Of je nou helemaal nieuw bent in het adverteren via bol.com of al advertenties hebt lopen en het juist naar een hoger niveau wilt tillen; we hebben voor iedereen een passende oplossing.

Copper IM zorgt ervoor dat jouw producten op bol.com verschijnen. Door software die wij gebruiken zorgen wij ervoor dat jouw producten middels een feed naar bol.com worden gestuurd. Zo hoef je niet handmatig producten toe te voegen binnen bol.com. Dit scheelt enorm veel tijd. Daarnaast zorgen we met slimme regels voor aanpassingen aan bijvoorbeeld producttitels, afbeeldingen, prijzen en veel meer. Zo realiseren we maatwerk oplossingen binnen bepaalde productcategorieën of specifieke producten.

Daarnaast ondersteunen we je structureel van maandelijks advies voorzien door te kijken naar aanpassingen aan productteksten, prijzen en afbeeldingen. Zo gaan we ervoor zorgen dat het resultaat dat je uit bol.com behaald elke maand verbeterd wordt.

Indien gewenst verzorgen we ook een orderkoppeling tussen bol.com en jouw CMS, waardoor de orders vanuit bol.com direct naar je eigen CMS worden verstuurd. Zo houd je al je orders overzichtelijk op één plaats.

Jouw producten verkopen via bol.com?

Ontdek de mogelijkheden van verkopen op bol.com voor jouw bedrijf. Binnen enkele dagen neemt een specialist contact met je op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

Makro-logo
Hogeschool Utrecht
Rijkswaterstaat
TU Delft

Ervaringen met verkopen via bol.com

We hebben inmiddels met het verkopen via bol.com al veel positieve ervaringen. Over het algemeen zien we dat bedrijven er op de volgende manieren van profiteren:

Wat zijn de kosten voor het verkopen via bol.com?

Verkopen via bol.com gaat wel gepaard met enige kosten. Per sale betaal je een percentage van het bedrag als commissie aan bol.com. Hoeveel dit precies is, hangt af van in welke categorie je producten vallen. Daarnaast betaal je een kleine vaste vergoeding per sale. Onze marketeers brengen daarom altijd vooraf in kaart wat de kosten per sale gaan zijn door naar de voor jou relevante productcategorieën te kijken. Op basis van deze analyse kunnen we samen met jou bepalen of de producten tegen een goede marge verkocht kunnen worden op bol.com.

Deze bol.com specialisten kunnen jou verder helpen

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Operationeel Manager
Als een van de eerste medewerkers bij Copper IM heeft Nick een ruime ervaring in online marketing. Hij denkt graag met klanten mee op strategisch niveau en is als advertising specialist erg kundig met feed marketing. Daarnaast vervult hij binnen Copper IM de rol als operationeel manager om ervoor te zorgen dat we als organisatie blijven groeien in kennis en kunde.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


x