Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Veel bedrijven onderschatten de kracht van Marktplaats.nl als platform voor online adverteren. Dat is gewoon jammer, want er worden elke dag prima zaken gedaan op de grootste en bekendste commerciële ontmoetingsplek van Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van alle bezoekers op Marktplaats.nl naar nieuwe producten zoekt in plaats van tweedehands artikelen? Dat is al reden genoeg om te ontdekken wat Admarkt voor je bedrijf kan betekenen, want Marktplaats.nl heeft een eigen systeem waarmee je online advertentie lekker prominent tussen de zoekresultaten van je klanten verschijnt. Ook hier is kostenbeheer een peulenschilletje met Cost Per Click budget opties.

Branding kansen bij adverteren op Marktplaats.nl

Adverteren op Marktplaats.nl is zeker interessant vanwege de verkoopmogelijkheden, maar vergeet vooral niet de winst die er op branding gebied te boeken valt. Jouw bedrijfsnaam kan via display marketing een serieuze sprong voorwaarts maken. Natuurlijk halen ook hier zoveel mogelijk meetresultaten uit met onze Google Analytics skills, dus je inzicht in het gedrag van je doelgroep groeit mee met je Admarkt campagnes. Als je dan nog weet dat je Marktplaats advertenties meewegen bij de organische zoekresultaten in alle grote zoekmachines is het bijna zonde om deze kans niet te pakken…

Feed marketing via Marktplaats.nl

Een andere slimme optie is Feed Marketing via Marktplaats.nl. We hebben alles in huis wat nodig is om jouw productaanbod in de vorm van directe feeds aan de Marktplaats database te koppelen. Zo zorg je ervoor dat niet alleen je online advertenties, maar ook je complete assortiment direct tussen de zoekresultaten van enorme aantallen potentiële kopers verschijnen. Een enorme groep consumenten bereiken, je naamsbekendheid verder vergroten, directe sales via live feeds en een schat aan waardevolle marketingresearch – allemaal via je eigen campagne voor online adverteren op Marktplaats. Zoals ze het zelf zeggen: Marktplaats, waar wacht je nog op?

Marktplaats.nl adverteren inzetten voor jouw bedrijf?

Ontdek de mogelijkheden van marktplaats.nl voor jouw bedrijf. Binnen enkele dagen neemt een specialist contact met je op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

Klanten

Makro-logo
Mars_Logo
V&D_logo
TU Delft
Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Cases

Case reclamematerialen

Omzetverhoging van 18% door nieuwe webshop

Het realiseren van een nieuwe huisstijl voor ReclameMaterialen.com én de lancering van OnlineDisplayShop.de. Dit heeft gezorgd voor een omzetgroei van maar liefst 18%.

Tags:
SEA
SEO
Conversie optimalisatie
OPG afbeelding

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA

Team

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Operationeel Manager
Als een van de eerste medewerkers bij Copper IM heeft Nick een ruime ervaring in online marketing. Hij denkt graag met klanten mee op strategisch niveau en is als advertising specialist erg kundig met feed marketing. Daarnaast vervult hij binnen Copper IM de rol als operationeel manager om ervoor te zorgen dat we als organisatie blijven groeien in kennis en kunde.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Social Specialist – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job

Job Kramer

Online Marketeer – Ads & Feed Marketing Specialist 
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Geef je domeinnaam op en ontvang de Top 15 zoektermposities van jouw website in Google. Onze SEO-experts zullen de belangrijkste zoektermposities voor jou analyseren en je voorzien van kansen waar jij je op kan focussen.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x