Meten en analyseren

Meten is weten

Als internet marketing professionals helpen wij organisaties om internet in te zetten als effectief marketinginstrument. Ons bureau bestaat uit een gekwalificeerd team van online marketing specialisten. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 

De Google Analytics consultants

Kennis is macht; zeker in de snel veranderende wereld van online marketing. Met Google Analytics heeft Copper IM een zeer krachtig instrument in handen om met concrete metingen kennis en inzicht te verschaffen over de bezoekers van je site en de effecten van je online marketing campagnes. Voor het monitoren, evalueren, inrichten en bijsturen van je marketinginspanningen heb je aan Copper IM een sterke en betrouwbare partner met de kennis en ervaring die past bij onze status als Premier Google Partner.

Lees verder
 

Google Data Studio

Kennis en het verzamelen van data staat bij ons hoog in het vaandel. Met alleen het verzamelen van data ben je er echter nog niet. Juist een visuele weergave van data, kan je tot nieuwe inzichten brengen. Bij Copper IM gebruiken we Google Data Studio om data uit onder andere Google Analytics en Ads in dashboards te visualiseren. Dit doen we om onze eigen resultaten overzichtelijk in kaart te brengen, maar we kunnen ook specifieke dashboards opzetten die voldoen aan jouw specifieke wensen.

Lees verder
 

Zet heatmapping in voor meer inzicht

Copper IM maakt gebruik van heatmapping software om het gedrag van bezoekers op je website optimaal in kaart te brengen. Deze manier van meten brengt een schat aan gegevens naar boven die anders verborgen zouden blijven. Individueel klikgedrag en bewegingspatronen op de pagina’s van je website leveren inzichten op waarmee we slimme aanpassingen kunnen doorvoeren in de opbouw van je website. Met de meetresultaten gaan we aan de slag om de effectiviteit van jouw website verder te vergroten.

Lees verder
Waarom Copper IM ?

Waarom Copper IM ?

  • Wij gaan uitsluitend voor de lange termijn samenwerking
  • Wij geloven in ‘meten is weten’ en bieden optimaal inzicht in resultaat
  • Wij zijn van een duurzame en duidelijke aanpak, geen trucjes
  • Wij zijn betrokken bij wat we doen, wij kennen onze klanten
  • Wij innoveren doorlopend en benutten de nieuwste technieken
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen