De Google Analytics consultants

Google analytics

Kennis is macht; zeker in de snel veranderende wereld van online marketing. Met Google Analytics heeft Copper IM een zeer krachtig instrument in handen om met concrete metingen kennis en inzicht te verschaffen over de bezoekers van je site en de effecten van je online marketing campagnes. Voor het monitoren, evalueren, inrichten en bijsturen van je marketinginspanningen heb je aan Copper IM een sterke en betrouwbare partner met de kennis en ervaring die past bij onze status als Premier Google Partner.

DE WERKING VAN GOOGLE ANALTYICS

Google Analytics is een prachtig meetinstrument, dat werkt door middel van geplaatst script op elke pagina van je website, waaruit met de juiste insteek waardevolle strategische informatie kan worden gedestilleerd. Die insteek is de expertise van onze internet marketing professionals. Wij zetten Google Analytics zo in dat diverse doelen en verschillende segmenten op elkaar worden afgestemd en uitgemeten. Zo brengen we zinvolle samenhang aan in de schat aan gegevens die Analytics oplevert. Vervolgens gebruiken we deze informatie om onze klanten te helpen hun online marketing te optimaliseren en hun doelen te behalen. 

DE VOORDELEN VAN GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics heefteen aantal grote voordelen ten opzichte van andere webanalytics tools:

  • Google Analytics is gratis
  • Enorm diverse opties voor meting en analyse
  • Het bevat een zeer breed aanbod aan rapportages
  • Rapporten kunnen naar eigen inzicht worden geconfigureerd
  • Exporteren en importeren van data is gemakkelijk
  • Één basis script voor alle pagina's: overzichtelijk en eenvoudig te implementeren
  • Eenvoudig te koppelen met Google Ads en andere online campagnes

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN COPPER IM

De internet marketing specialisten van Copper IM zorgen voor een professionele en doeltreffende opzet van de Google Analytics omgeving, maar dat is pas het begin van onze dienstverlening. We interpreteren de data uit de meetresultaten en stroomlijnen dit tot concrete rapportages. Op basis hiervan gaan we doorlopend op zoek naar de beste inrichtingen en aanpassingen met betrekking tot je webverkeer, vindbaarheid, bereik en uiteindelijk natuurlijk je omzet. Bij Copper IM ben je aan het juiste adres voor Google Analytics, wat extra bevestigd wordt door onze Google Analytics certificering. Voor wie meer wil weten bieden we met groot succes en veel plezier onze Google Analytics Trainingen aan. Copper IM gelooft in de kracht van 'meten is weten',  want hoe meer inzicht wij je geven in het online gedrag van je klanten, des te sneller komen jouw eigen marketing doelstellingen binnen bereik.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen