Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Ondersteuning in Analytics

Google Analytics is niet alleen één van onze belangrijkste analyse tools, het is ook één van onze specialiteiten als Premier Google Partners. Waarom we er zo gek op zijn? Nou, vooral omdat we er zo ongelooflijk veel relevante data uit weten te toveren. Met je eigen Google Analytics Consultant aan je zijde weet je straks meer van je klanten en hun gedrag dan ze zelf weten. De software van Google Analytics is voor iedereen beschikbaar, dus iedereen kan in principe aan al die informatie komen, maar dat is niet genoeg om er conclusies uit te trekken waar je echt iets mee kunt. Dat kan een Copper IM Google Analytics Consultant dus wel – als de beste zelfs!

Met je eigen Analytics eindbaas aan de knoppen weet je zeker dat al je webverkeer op een zinnige manier wordt geanalyseerd, geïnterpreteerd en geëvalueerd. We delen onze kennis graag met je, dus jouw Consultant geeft je steeds meer inzicht in het opbouwen, het beheren en het inrichten van je eigen Google Analytics. Meten is weten dus, maar ook: kennis is macht, want met al die gegevens op zak wordt het plotseling een stuk eenvoudiger om je internet marketing precies af te stemmen op de behoeftes, de verwachtingen en het gedrag van je klanten. De meetresultaten kunnen we voor je vertalen naar nieuwe advertenties die je doelgroep recht tussen de ogen raken, maar we kunnen ze ook voor je laten werken in gerichte mailingcampagnes, video marketing, slim geschreven blogartikelen op de plekken waar jouw nieuwe klanten graag komen en nog veel meer. Je Google Analytics Consultant werkt als de digitale oren en ogen van jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je geen waardevolle informatie over het hoofd ziet, want een goed geïnformeerde marketingcampagne is goud waard: voor je positie in de zoekresultaten, voor meer conversie, meer traffic en dus ook voor meer sales en omzet.

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR De Google Analytics Consultant

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Mike

Mike van Leijen

SEO Specialist – Trainer – Teamlead
Als specialist in SEO en content marketing zorgt Mike voor meer organisch verkeer naar de websites van onze klanten. Op basis van data, bouwt hij aan een groter bereik en een sterke online relatie met de doelgroepen. Hij deelt zijn kennis ook graag in onze (maatwerk) trainingen.

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

In één dag kan je aan de slag!

Een leerzame dag voor als je met Google Ads aan de slag wilt gaan, of hier al de eerste stappen in hebt gezet. Sander is rustig door de opbouw van een account gelopen om alle facetten door te nemen en heeft alle vragen beantwoordt en heeft bij alle uitdagingen die we zijn tegengekomen in onze accounts meegeholpen aan verbeteringen.
Brian
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA