Online adverteren

Online adverteren

Wil je voor je organisatie meer bezoekers, verkopen of leads genereren? Dan is online adverteren de oplossing. Copper IM is een ervaren partner als het aankomt op verstand van slim online adverteren. We bieden verschillende oplossingen aan op het gebied van online adverteren. Deze oplossingen zijn allemaal gericht op een goede ROI (Return On Investment). Wij helpen organisaties met de inzet van de volgende middelen:

 

Effectief adverteren met Google Ads (voorheen AdWords)?

Adverteren met Google Ads is een uiterst doeltreffende manier om snel meer relevante bezoekers naar je website te leiden. Voor het vergroten van je omzet en het genereren van meer leads en conversie via Ads, is Copper IM de ideale bondgenoot. Onze officiële certificering als Premier Google Partner is je garantie voor een professioneel ingerichte internet marketing strategie, waarmee je jouw producten en diensten meetbaar beter onder de aandacht brengt van nieuwe klanten die interessant zijn voor jouw organisatie.

Lees verder
 

Met succes gebruik maken van Bing Ads?

Een complete benadering van internet marketing omvat meer dan het beïnvloeden van Google zoekresultaten alleen. Andere zoekmachines wegen ook mee in je online vindbaarheid, en het marktaandeel van de zoekmachines Bing en Yahoo groeit langzaam maar gestaag. In het advertentieprogramma Bing Ads krijg je meer grip op de zoekresultaten in deze groeiende zoekmachines. Met een Bing Ads campagne van Copper IM boor je het potentieel optimaal aan en genereer je nieuwe leads vanuit niet eerder bereikte zoekers.

Lees verder
 

Op zoek naar succesvolle feed marketing?

Met feed marketing opent Copper IM een heel nieuw hoofdstuk in het verhaal van internet marketing. Natuurlijk blijft het essentieel om ervoor te zorgen dat je bedrijf, je naam, je product en je reputatie steeds meer digitale bekendheid krijgen. Zoals je ziet aan het Copper IM aanbod van internet marketing technieken, hebben we daar een breed scala aan mogelijkheden voor, met voldoende ervaring en expertise om de impact te maken die nodig is. Met feed marketing slaan we weer net even een andere weg in, om er op die manier voor te zorgen dat er weer extra mogelijkheden worden aangeboord om jouw omzet te vergroten.

Lees verder
 

Affiliate marketing inzetten voor je bedrijf?

Met Copper IM affiliate marketing maak je op een slimme manier gebruik van de digitale aanwezigheid van andere spelers binnen je marktsegment. Binnen affiliate marketing verbinden we online platforms met elkaar om win-winsituaties te creëren, waardoor jij je producten door anderen kunt laten verkopen tegen een percentage van je winst. Zo vergroten we je naamsbekendheid, verbeteren we je saleskansen en betrekken we steeds meer interessante nieuwe klanten bij jouw internet marketing strategie.

Lees verder
 

Boek resultaat met adverteren op Facebook

Als grootste sociale netwerk ter wereld is Facebook niet alleen een belangrijke website om online vriendschappen te onderhouden, tegelijk is het voor organisaties bijna vanzelfsprekend om actief aanwezig te zijn op Facebook. Copper IM helpt je om Facebook te integreren in je internet marketing strategie. Door middel van Facebook Ads campagnes kunnen we actief en gericht je naamsbekendheid onder de juiste doelgroep vergroten en potentiele klanten veranderen in leads of aansturen tot conversie.

Lees verder
 

Effectief adverteren op LinkedIn?

LinkedIn is het grootste zakelijke sociale netwerk ter wereld en is door haar grote hoeveelheid gebruikers een zeer interessant netwerk om op te adverteren. Op LinkedIn zoeken professionals met een zakelijke insteek naar professionele contacten en informatie. Met strategisch geplaatste LinkedIn Direct Ads biedt Copper IM een compleet verzorgde routekaart naar specifieke nieuwe doelgroepen, op een professionele manier die past bij de professionele LinkedIn-omgeving. 

Lees verder
 

Doeltreffend adverteren op Marktplaats?

Marktplaats is in hoog tempo uitgegroeid tot één van de grootste en meest bekende online verkoopplatforms van Nederland. Met duizenden transacties per dag kan het Nederlandse MKB niet meer om Marktplaats heen. Daarom helpt Copper IM retail- en marketingprofessionals om hun producten aan te bieden via Admarkt, het advertentieprogramma van Marktplaats. Wij beheren en stroomlijnen je aanbod en halen het maximale uit de mogelijkheden om via Marktplaats advertenties je naamsbekendheid verder te vergroten.

Lees verder
 

Succesvol email marketing inzetten?

Copper IM helpt je met e-mail marketing het aantal conversies te vergroten met minimale inspanning. Nieuwe klanten bereiken, bestaande klanten opnieuw interesseren voor je producten, of informeren over nieuwe ontwikkelingen: met Copper IM e-mail marketing kan het allemaal. We richten een volledig e-mail marketing account voor je in (bijvoorbeeld MailChimp) met legio marketingopties en een schat aan bruikbare informatie. We beschikken over een heel arsenaal aan slimme manieren om je mailinglijst uit te breiden, waarmee je meer opt-ins, conversies, leads en omzet genereert. 

Lees verder
Waarom Copper IM ?

Waarom Copper IM ?

  • Wij gaan uitsluitend voor de lange termijn samenwerking
  • Wij geloven in ‘meten is weten’ en bieden optimaal inzicht in resultaat
  • Wij zijn van een duurzame en duidelijke aanpak, geen trucjes
  • Wij zijn betrokken bij wat we doen, wij kennen onze klanten
  • Wij innoveren doorlopend en benutten de nieuwste technieken
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen