Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Gericht online adverteren

Het is een feit: een succesvol bedrijf runnen doe je voor een belangrijk deel digitaal, zeker als het om je marketing gaat. Daarom kun je als serieuze ondernemer niet meer zonder strategie voor online adverteren. Online gezien worden is cruciaal. Omzet, conversie, nieuwe klantengroepen aanspreken: het gebeurt allemaal online. Zomaar iets doen levert weinig op: bij elke bedrijfsformule hoort een perfect passende strategie voor online adverteren. Tijd om een vlijmscherpe expert in te schakelen dus.

Copper IM bedenkt de sterkste en slimste totaaloplossingen voor online adverteren. We barsten van de ideeën en we hebben alle technieken in de vingers, dus we dagen je uit – vertel ons wie je bent en we geven jou je ideale strategie voor online adverteren in handen!

Wat zijn de mogelijkheden

Ons team van online marketingspecialisten heeft een hele waaier aan mogelijkheden in huis. Zie het als een à la carte menu met allemaal verschillende smaken. De kunst is om precies de juiste smaken te combineren in een goed gebalanceerd geheel. De vraag is of jouw bedrijf meer behoefte heeft aan bijvoorbeeld een Google Ads campagne, slimme email marketing, Affiliate Marketing, of een spraakmakende manier van adverteren op Facebook. Om dat te ontdekken willen we graag weten wie je bent en wat de unieke kracht van jouw onderneming is. Alleen zo kunnen we je de perfecte mix van online adverteren voorschotelen, in een strategie die jou en je bedrijf op het lijf geschreven is.

Probeer eens van onze smaken

We dagen je uit: kom gewoon eens proeven! We gaan graag met je om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken. We hebben al veel bedrijven geholpen om hun online marketingmix precies goed op smaak te brengen. Toch hebben altijd trek in meer, dus laten we samen bepalen hoe we jouw bedrijf, je diensten en je producten op de smakelijkste manier in de digitale spotlights kunnen zetten!

Google Ads

Google Ads


Met Google Ads laat je de grootste zoekmachine ter wereld voor je werken! Google Ads marketing is Google’s eigen manier om jouw producten precies op het juiste moment tussen de zoekresultaten van je nieuwe klanten te laten verschijnen.

Lees meer
Facebook

Facebook adverteren


Facebook is simpelweg te groot om te negeren bij online adverteren. Het simpele feit is dat heel veel van je klanten zich dagelijks op Facebook bevinden. Daarom is het bijna voor elk bedrijf interessant om een deel van de online marketing op Facebook te richten.

Lees meer
LinkedIn

LinkedIn adverteren


Adverteren op LinkedIn is ook zo’n gewilde smaak uit onze marketingmix. Dat komt doordat het zakelijke netwerkkarakter van LinkedIn zo mooi aansluit op de marketingdoelen van bedrijven met een B2B inslag.

Lees meer
Feed marketing

Feed marketing


Feed Marketing is een compleet andere smaak van online adverteren op maat. Copper IM Feed Marketing plaatst jouw producten strategisch op de online verkoopplatforms van andere grote spelers.

Lees meer
Marktplaats

Adverteren op Marktplaats.nl


Veel bedrijven onderschatten de kracht van Marktplaats als platform voor online adverteren. Dat is gewoon jammer, want er worden elke dag prima zaken gedaan op de grootste en bekendste commerciële ontmoetingsplek van Nederland.

Lees meer
Bing Ads

Bing Ads


Naast Google Ads heeft Microsoft Bing Ads, de succesvolle en veel gebruikte zoekmachine. Online adverteren met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is dus een prima manier.

Lees meer
Affiliate marketing

Affiliate marketing


Met Affiliate Marketing bundelen we je krachten met de sterke kanten van andere relevante spelers uit ons Copper IM netwerk. Alles draait hier om het creëren van win/win situaties.

Lees meer
Mailchimp

E-mail marketing


Iedereen met een beetje verstand van zaken weet hoe belangrijk het is om contact te houden met je klanten, maar hoe doe je dat op een handige manier die tegelijk grondig en efficiënt blijft?

Lees meer