Boek resultaat met adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook

Als grootste sociale netwerk ter wereld is Facebook niet alleen een belangrijke website om online vriendschappen te onderhouden, tegelijk is het voor organisaties bijna vanzelfsprekend om actief aanwezig te zijn op Facebook. Copper IM helpt je om Facebook te integreren in je internet marketing strategie. Door middel van Facebook Ads campagnes kunnen we actief en gericht je naamsbekendheid onder de juiste doelgroep vergroten en potentiele klanten veranderen in leads of aansturen tot conversie.

De werking van Facebook Ads

Facebook Ads geeft je de ruimte om gericht te adverteren in de tijdlijn van mogelijk geïnteresseerde gebruikers. Copper IM kan met Facebook Ads een scala aan verschillende soorten advertenties richten op samengestelde doelgroepen die specifiek voor jou interessant zijn. Van een advertentie met korte tekst en een afbeelding op een Facebook tijdlijn tot video ads, diashows en canvassen tot carrousels met afbeeldingen. Wij stemmen het type advertentie af op maximale doeltreffendheid voor de gebruikers die jij wilt benaderen. Met een Cost Per Click (CPC) of per duizend views (CPM) model zijn de uitgaven goed te beheersen. Adverteren op Facebook is zeer geschikt voor het promoten van (nieuwe) producten, remarketing, het uitbreiden van het aantal pagina likes en het vergroten van je naamsbekendheid. Met de vele targeting opties maakt Facebook Ads selectief adverteren mogelijk op basis van kenmerken zoals interesses, opleiding, functie, demografische kenmerken, of website bezoeken en e-mail lijsten.

De voordelen van Facebook Ads

  • Snel inzetbaar
  • Groot bereik
  • Veel opties voor verschillende advertentie formats
  • Grote mogelijkheden voor remarketing acties
  • Overzichtelijk kostenbeheer (CPC/CPM)
  • Uitstekend meetbare resultaten

De toegevoegde waarde van Copper IM

Copper IM heeft ruime ervaring in het beheren van diverse Facebook Ads campagnes voor de meest uiteenlopende klanten. We hebben de kennis in huis om met gerichte targeting het juiste type advertentie bij de meest interessante groepen nieuwe klanten en volgers onder de aandacht te brengen. Daarbij maken we optimaal gebruik van de data die vrijkomen tijdens de Facebook Ads campagne. Door de effecten van onze acties te meten en te analyseren kunnen we de campagne steeds verder aanpassen en bijsturen. We testen conversiepercentages, het rendement van acties naar specifieke doelgroepen en de CTR van advertenties. Daarmee blijven we continu sturen op een Facebook Ads campagne die je meer oplevert dan likes alleen. Terwijl we je advertentie campagne steeds verder finetunen, groeit het volume aan leads, conversie, opt-ins en concrete aankopen verder met behulp van je eigen Copper IM Facebook Ads.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen