Effectief adverteren op LinkedIn?

Adverteren op Linkedin

LinkedIn is het grootste zakelijke sociale netwerk ter wereld en is door haar grote hoeveelheid gebruikers een zeer interessant netwerk om op te adverteren. Op LinkedIn zoeken professionals met een zakelijke insteek naar professionele contacten en informatie. Met strategisch geplaatste LinkedIn Direct Ads biedt Copper IM een compleet verzorgde routekaart naar specifieke nieuwe doelgroepen, op een professionele manier die past bij de professionele LinkedIn-omgeving. 

DE WERKING VAN LINKEDIN ADS

De advertenties op LinkedIn worden met LinkedIn Direct Ads op verschillende plaatsen binnen de site weergegeven. De meeste advertenties worden geplaatst op de profielpagina’s, omdat deze pagina's het meest worden bekeken. Adverteren op LinkedIn is zo effectief omdat het platform een handige manier aanbiedt om je organisatie gericht onder de aandacht te brengen. Binnen de campagnes wordt er betaald per klik (CPC) of per duizend keer dat een advertentie is vertoond (CPM) en kun je zelf bepalen waar de advertentie naar verwijst. Zo hou je de uitgaven in de hand terwijl je de resultaten maximaal kunt beïnvloeden.

DE VOORDELEN VAN ADVERTEREN OP LINKEDIN

  • LinkedIn Direct Ads biedt een keur aan targeting opties
  • Richt je tot nieuwe klanten per specifieke locatie, functie, bedrijfsgrootte, of branche
  • Bereik een enorm B2B netwerk met je eigen advertenties
  • Beheers je uitgaven met CPC en CPM opties

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

Copper IM verzorgt je complete LinkedIn marketing campagne. Als je een eigen LinkedIn Direct Ads campagne wilt starten, inventariseren wij je doelen en wensen. Hierop baseren we een effectief programma, waarmee we je advertentie maximale impact geven. In feite wordt je marketing campagne daarmee dubbel geoptimaliseerd: LinkedIn zorgt ervoor dat je gericht naar interessante groepen kunt communiceren, terwijl Copper IM ervoor zorgt dat je op de meest effectieve manier gebruik maakt van die communicatieve mogelijkheden. Onze marketing specialisten denken graag met je mee over de beste manieren om je boodschap over te brengen. Naast bijsturing van de campagnes adviseren we je bijvoorbeeld graag rondom de optimalisatie van de landingspagina op je website. Zo zorgen we ervoor dat de leads die je genereert met je LinkedIn Direct Ads campagne ook het resultaat opleveren dat je voor ogen hebt. Natuurlijk blijven we meten en analyseren, want daar zijn we nu eenmaal goed in, dus je mag erop rekenen dat we helder en concreet blijven rapporteren en evalueren om je LinkedIn Direct Ads campagne stevig op koers te houden.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen