Doeltreffend adverteren op Marktplaats?

Adverteren op Marktplaats

Marktplaats is in hoog tempo uitgegroeid tot één van de grootste en meest bekende online verkoopplatforms van Nederland. Met duizenden transacties per dag kan het Nederlandse MKB niet meer om Marktplaats heen. Daarom helpt Copper IM retail- en marketingprofessionals om hun producten aan te bieden via Admarkt, het advertentieprogramma van Marktplaats. Wij beheren en stroomlijnen je aanbod en halen het maximale uit de mogelijkheden om via Marktplaats advertenties je naamsbekendheid verder te vergroten.

De werking van Marktplaats advertenties door Copper IM

Marktplaats advertenties werken op basis van Cost Per Click (CPC), waarmee je van tevoren weet welk bedrag je betaalt per keer dat een geïnteresseerde op je advertentie klinkt. Via de Admarkt software is het mogelijk om je advertenties effectief te plaatsen en beheren, zodat je product bovenaan de zoekresultaten wordt getoond. Omdat 40% van alle bezoekers op Marktplaats naar nieuwe producten zoekt, is adverteren met Admarkt op verschillende manieren commercieel interessant. Natuurlijk kan het een serieuze factor in een grotere omzet betekenen, maar ook de mogelijkheid om via display advertising je branding te versterken onder geïnteresseerde consumenten is een groot voordeel van adverteren op Marktplaats.

Voor wie een reeks producten of een complete webshop aan Marktplaats wil koppelen beheert Copper IM feed marketing, waarin alle productinformatie vanuit je eigen webshop of site in samenhang via Marktplaats wordt aangeboden. Wij houden de feeds actueel en interessant, dus zodra je je aanbod uitbreidt of wijzigt, passen wij de feed daar met een extern systeem direct op aan.  

De voordelen van adverteren op Marktplaats

  • Breid je marktaandeel uit via het enorme bereik van Marktplaats
  • 40% van de Marktplaats bezoekers zoekt actief naar nieuwe producten
  • Individuele advertenties of feeds bieden grote flexibiliteit voor ieder assortiment
  • Display advertenties bieden extra kansen voor grotere naamsbekendheid
  • Cost Per Click maakt kosten inzichtelijk
  • Google Analytics levert een schat aan bruikbare informatie op

De toegevoegde waarde van Copper IM

Onze online marketing professionals beheren je Admarkt campagne, indien gewenst compleet met feeds en display advertising. Natuurlijk stemmen we je Marktplaats is een mooie toevoeging aan je marketingbeleid. We richten je Admarkt campagne in conform de geldende richtlijnen, voor een optimaal effect van je Marktplaats advertenties. Als internet marketing bureau zetten we ook software zoals Google Analytics in om te meten wat de effecten van je advertenties zijn. We rapporteren ook over de uitwerking van adverteren op Marktplaats met betrekking tot je algemene online bekendheid. Zo heeft Copper IM een scala aan middelen in huis om je marketingbudget via advertenties op Marktplaats beter te laten renderen.  

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen