Affiliate marketing inzetten voor je bedrijf?

Affiliate marketing

Met Copper IM affiliate marketing maak je op een slimme manier gebruik van de digitale aanwezigheid van andere spelers binnen je marktsegment. Binnen affiliate marketing verbinden we online platforms met elkaar om win-winsituaties te creëren, waardoor jij je producten door anderen kunt laten verkopen tegen een percentage van je winst. Zo vergroten we je naamsbekendheid, verbeteren we je saleskansen en betrekken we steeds meer interessante nieuwe klanten bij jouw internet marketing strategie.

DE WERKING VAN AFFILIATE MARKETING

De kern van affiliate marketing is samenwerking. Op basis van het wijdvertakte Copper IM netwerk koppelen we je producten aan blogs, sites en webshops van anderen die in jouw markt opereren. Hiervoor werken we samen met grote affiliatebureau's, zoals M4N, TradeTracker, Zanox en TradeDoubler. De sites en inspanningen van interessante en bekende auteurs, collectieven en publishers door middel van verbindende schakels zoals product feeds, banners en tekstlinks. Hierdoor verschijnen jouw producten op de sites van publishers en informatiebronnen die zich bezig houden met onderwerpen die raken aan jouw core business. Natuurlijk zijn deze partners door Copper IM gescreend op kwaliteit en bezoekersvolume, zodat je alleen nuttige verbindingen met je eigen producten en diensten legt. Voor alle partijen valt iets te winnen door affiliate marketing, want terwijl jouw sales kanalen zich verder uitbreiden en je gebruik maakt van de wervende kracht van interessante partners, krijgen diezelfde partners op hun beurt een percentage van de omzet, maar alleen na een concrete verkoop of lead.

De voordelen van affiliate marketing

  • Vermenigvuldiging van je kanalen voor sales en publiciteit
  • Zet andere ervaren professionals in voor vergroting van je eigen conversie en omzet
  • Nieuwe leads verzamelen via de platforms van bekende bronnen gelieerd aan je branche
  • Verzamel nieuwe en unieke inschrijvingen voor bijvoorbeeld e-mail marketing en listbuilding
  • Betaal alleen een commissie bij concrete leads en sales
  • Breid je bereik en naamsbekendheid uit 

De toegevoegde waarde van Copper IM

Copper IM heeft alles in huis om een compleet affiliate marketing traject voor je uit te rollen. We maken daarbij slim gebruik van ons ijzersterke en altijd groeiende netwerk van blogs, review sites en publishers. Natuurlijk voeren we eerst een gedegen analyse uit van jouw specifieke mogelijkheden. We ontzorgen je volledig in het hele affiliate programma, van de campagne inrichting en de samenwerking rond product feeds (met webbouwers) en banners (met designers) tot het uitzetten van testlinks. We blijven betrokken door je acties te communiceren naar publishers, nieuwe publishers te blijven zoeken en aanmelden in je affiliate marketing programma. Wij onderhouden de contacten en denken met je mee bij het bedenken van acties, terwijl we je product feeds blijven beheren en actueel houden. Zo worden nieuwe mogelijkheden aangeboord om op een slimme manier potentiële klanten naar je eigen site of webshop te leiden. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van, terwijl jij je conversie, omzet en online reputatie verder ziet groeien.  

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen