Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Affiliate marketing bureau

Met Affiliate Marketing bundelen we je krachten met de sterke kanten van andere relevante spelers uit ons Copper IM netwerk. Alles draait hier om het creëren van win/win situaties. In jouw bedrijfstak zijn altijd anderen bezig met het aanbieden van informatie, zoals op populaire blogs, webshops en grote consumentenwebsites bijvoorbeeld. Bij goede Affiliate Marketing draait het erom dat jouw diensten en producten positief gekoppeld worden aan die relevante informatiebronnen, en daar hebben we bij Copper IM een heleboel handige mogelijkheden voor.

Met onze jarenlange ervaring hebben we een sterk kwalitatief netwerk opgebouwd, vol met bekende blogs, veelgelezen publishers en drukbezochte review sites. Jouw klanten hechten waarde aan wat er op die sites wordt verteld: ze vertrouwen op de beoordelingen en informatie die ze er vinden. Met Affiliate Marketing zetten we dat vertrouwen in voor jouw online marketing. We linken jouw bedrijfsnaam en je producten aan deze gewaardeerde sites door het plaatsen van banners, tekstlinks en product feeds, zodat je toekomstige en bestaande klanten jouw merk koppelen aan de informatie waarop ze hun koopgedrag baseren.

Zo bouwen we een compleet netwerk van nuttige partners voor je op, die we stuk voor stuk screenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Op hun beurt krijgen die partners een bepaald percentage van de inkomsten die jij genereert uit je Affiliate Markerting trajecten: win/win dus, voor alle partijen. We werken met een vertrouwd netwerk van grote affiliate agencies, zoals TradeTracker, Zanox, TradeDoubler en M4N. Met al die mogelijkheden op zak kiezen we samen met jou de slimste routes uit om je marketingpotentieel fors uit te breiden met de krachtige partnership van Copper IM Affiliate Marketing.

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR AFFILIATE MARKETING

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA