Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Met Affiliate Marketing bundelen we je krachten met de sterke kanten van andere relevante spelers uit ons Copper IM netwerk. Alles draait hier om het creëren van win/win situaties. In jouw bedrijfstak zijn altijd anderen bezig met het aanbieden van informatie, zoals op populaire blogs, webshops en grote consumentenwebsites bijvoorbeeld. Bij goede Affiliate Marketing draait het erom dat jouw diensten en producten positief gekoppeld worden aan die relevante informatiebronnen, en daar hebben we bij Copper IM een heleboel handige mogelijkheden voor.

Met onze jarenlange ervaring hebben we een sterk kwalitatief netwerk opgebouwd, vol met bekende blogs, veelgelezen publishers en drukbezochte review sites. Jouw klanten hechten waarde aan wat er op die sites wordt verteld: ze vertrouwen op de beoordelingen en informatie die ze er vinden. Met Affiliate Marketing zetten we dat vertrouwen in voor jouw online marketing. We linken jouw bedrijfsnaam en je producten aan deze gewaardeerde sites door het plaatsen van banners, tekstlinks en product feeds, zodat je toekomstige en bestaande klanten jouw merk koppelen aan de informatie waarop ze hun koopgedrag baseren.

Zo bouwen we een compleet netwerk van nuttige partners voor je op, die we stuk voor stuk screenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Op hun beurt krijgen die partners een bepaald percentage van de inkomsten die jij genereert uit je Affiliate Markerting trajecten: win/win dus, voor alle partijen. We werken met een vertrouwd netwerk van grote affiliate agencies, zoals TradeTracker, Zanox, TradeDoubler en M4N. Met al die mogelijkheden op zak kiezen we samen met jou de slimste routes uit om je marketingpotentieel fors uit te breiden met de krachtige partnership van Copper IM Affiliate Marketing.

Affiliate marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent affiliate marketing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
FDGazellen logo
Google Partner logo
Emerce logo

Onze klanten

Mars_Logo
Makro-logo
V&D Logo
TU Delft
Meer weten over affiliate marketing? Neem contact op

Cases

Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA

Team

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Affiliate marketing voor jouw business

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent affiliate marketing.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x