Met succes gebruik maken van Bing Ads?

Bing Ads

Een complete benadering van internet marketing omvat meer dan het beïnvloeden van Google zoekresultaten alleen. Andere zoekmachines wegen ook mee in je online vindbaarheid, en het marktaandeel van de zoekmachines Bing en Yahoo groeit langzaam maar gestaag. In het advertentieprogramma Bing Ads krijg je meer grip op de zoekresultaten in deze groeiende zoekmachines. Met een Bing Ads campagne van Copper IM boor je het potentieel optimaal aan en genereer je nieuwe leads vanuit niet eerder bereikte zoekers.

DE WERKING VAN BING ADS

Met Microsoft Bing Ads voer je een advertentiecampagne waarmee je hoog scoort in de schermresultaten van geïnteresseerde toekomstige afnemers van je producten. Bing Ads werkt volgens dezelfde principes als Google Ads. Bing Ads werkt met een Costs Per Click systeem (CPC), waarbij je pas betaalt wanneer er daadwerkelijk op je advertenties wordt geklikt. Hierdoor worden je advertenties doeltreffend onder de aandacht van je doelgroepen gebracht. Deze doelgroepen target je op basis van relevante zoektermen. Je kunt dus sterk sturen met betrekking tot gerichte commerciële boodschappen en leads, zodat strategisch interessante groepen met je producten in aanraking komen. Net als in een Ads campagne levert je marketing activiteit een schat aan interessante informatie op, die vervolgens weer gebruikt wordt voor het bijsturen van je Bing Ads. De advertenties die we maken in Bing worden automatisch ook binnen Yahoo getoond.

De voordelen van Bing Ads

  • Adverteren naar nieuwe zoekers buiten het bereik van Google
  • CPC kostenbeheer houdt de kosten inzichtelijk
  • Lagere kosten per lead en sale
  • Snel en meetbaar effect op leads en conversie
  • Parallelle campagnes naast Google Ads voor meer naamsbekendheid
  • Verzamel nieuwe en relevante online marketing informatie

De toegevoegde waarde van Copper IM

Copper IM brengt in je Bing Ads advertentiecampagne het zelfde niveau van expertise en ervaring naar de tafel als in onze andere online advertentiemiddelen. Dat betekent dat we door en door vertrouwd zijn met de beste manieren om nieuwe leads en sales te genereren. We beheren de complete Bing advertentie campagne voor je, van het inrichten tot het monitoren en bijsturen ervan. Hierbij maken we slim gebruik van alle gegevens die het verloop van de Bing Ads campagne oplevert. Copper IM laat je commerciële bereik groeien door in de Bing en Yahoo zoekmachines advertenties te tonen, voor een boost van je conversie, leads, en daarmee je bedrijfsresultaat. 

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen