Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Naast Google Ads heeft Microsoft Bing Ads, de succesvolle en veel gebruikte zoekmachine. Online adverteren met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is dus een prima manier om nog vaker op het juiste moment op precies het goede scherm te verschijnen met het product waar je volgende klant naar zoekt. Dat maakt adverteren op Bing een verstandige aanvulling op je Google Ads campagne, zeker in combinatie met de vele andere smaken die we voor je in petto hebben.

Ook online adverteren met Microsoft Advertising levert waardevolle informatie op over je klanten, hun zoekgedrag en hun consumptiepatronen. Al die gegevens meten we grondig door om jouw campagnes steeds doeltreffender in te richten. Terwijl jij steeds meer te weten komt over de mensen die je wilt bereiken duiken jouw bedrijfsnaam en jouw producten steeds vaker op tussen de zoekresultaten op duizenden schermen door het hele land – of zelfs internationaal. Zo helpen we je om grip te houden op je online marketing vanuit zo veel mogelijk verschillende invalshoeken.

Bij Copper IM weten we dat meten weten is. Daarom snappen we ook dat een brede aanpak van online adverteren de meeste bruikbare informatie oplevert. Eigenlijk werkt het dus twee kanten op: terwijl jouw bedrijf vaker en vaker de aandacht van interessante klanten en prospects weet te trekken laar jij steeds meer over de beste manier om jouw omzet te vergroten. Hoe je dat met Bing Ads op de slimste manier doet? Laat dat maar aan ons over – we leggen het je met plezier uit in een persoonlijk gesprek!

Microsoft Advertising inzetten voor jouw business?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent Microsoft Advertising.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Emerce logo
Google Partner logo
FDGazellen logo

Onze klanten

TU Delft
Makro-logo
Mars_Logo
V&D_logo
Meer weten over Microsoft Advertising? Neem contact op

Cases

Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA

Team

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Microsoft Advertising voor jouw business

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent Microsoft Advertising.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x