Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Microsoft Advertising

Naast Google Ads heeft Microsoft Bing Ads, de succesvolle en veel gebruikte zoekmachine. Online adverteren met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is dus een prima manier om nog vaker op het juiste moment op precies het goede scherm te verschijnen met het product waar je volgende klant naar zoekt. Dat maakt adverteren op Bing een verstandige aanvulling op je Google Ads campagne, zeker in combinatie met de vele andere smaken die we voor je in petto hebben.

Ook online adverteren met Microsoft Advertising levert waardevolle informatie op over je klanten, hun zoekgedrag en hun consumptiepatronen. Al die gegevens meten we grondig door om jouw campagnes steeds doeltreffender in te richten. Terwijl jij steeds meer te weten komt over de mensen die je wilt bereiken duiken jouw bedrijfsnaam en jouw producten steeds vaker op tussen de zoekresultaten op duizenden schermen door het hele land – of zelfs internationaal. Zo helpen we je om grip te houden op je online marketing vanuit zo veel mogelijk verschillende invalshoeken.

Bij Copper IM weten we dat meten weten is. Daarom snappen we ook dat een brede aanpak van online adverteren de meeste bruikbare informatie oplevert. Eigenlijk werkt het dus twee kanten op: terwijl jouw bedrijf vaker en vaker de aandacht van interessante klanten en prospects weet te trekken laar jij steeds meer over de beste manier om jouw omzet te vergroten. Hoe je dat met Bing Ads op de slimste manier doet? Laat dat maar aan ons over – we leggen het je met plezier uit in een persoonlijk gesprek!

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR BING ADS

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA