Succesvol email marketing inzetten?

E-mail marketing

Copper IM helpt je met e-mail marketing het aantal conversies te vergroten met minimale inspanning. Nieuwe klanten bereiken, bestaande klanten opnieuw interesseren voor je producten, of informeren over nieuwe ontwikkelingen: met Copper IM e-mail marketing kan het allemaal. We richten een volledig e-mail marketing account voor je in (bijvoorbeeld MailChimp) met legio marketingopties en een schat aan bruikbare informatie. We beschikken over een heel arsenaal aan slimme manieren om je mailinglijst uit te breiden, waarmee je meer opt-ins, conversies, leads en omzet genereert. 

De werking van e-mail marketing

E-mail marketing is een erg directe en daardoor persoonlijke manier om je doelgroep te benaderen, te informeren en tot conversie te verleiden. Door e-mails te personaliseren, bijvoorbeeld met gebruik van voornamen of door op basis van automatische tags te verwijzen naar eerdere aankopen, benadruk je de band met je individuele klanten.

E-mail marketing door Copper IM is erg efficiënt, omdat we met je e-mail marketing account (bijvoorbeeld MailChimp) heel veel mensen tegelijk persoonlijk kunnen benaderen. Het ontwerpen van templates, automatische follow-up mails en gesegmenteerde mailinglijsten voor het afzonderlijk benaderen van interessante subgroepen biedt niet alleen praktische tools om conversie te verbeteren, maar levert ook een grote hoeveelheid bruikbare informatie op voor je verdere stappen op internet marketing gebied.

List building is een cruciaal onderdeel van onze e-mail marketing strategie. Voor het opbouwen en uitbreiden van je mailinglijst heeft Copper IM de knowhow in huis om je eigen lijst met abonnees op je mails steeds verder uit te breiden. We maken gebruik van slimme technieken zoals  targeted pop-ups, subscriber-only discounts, aparte landingspagina's for ad traffic enzovoort. Zo kom je steeds gemakkelijker binnen bij steeds meer relevante mensen binnen je doelgroep, wat natuurlijk steeds meer kansen biedt op meer omzet en conversie.

De voordelen van e-mail marketing

  • List building - door slimme techniek steeds meer relevante contacten
  • Volledig ingericht en opgezet e-mail marketing tool (bijvoorbeeld MailChimp)
  • Persoonlijke benadering met minimale inspanning
  • E-mail template ontwerp
  • Opzet automatische follow-up mail
  • Het aanmaken van segmenten voor relevante e-mails

De toegevoegde waarde van Copper IM

E-mail marketing van Copper IM is erop gericht om jou zo veel mogelijk werk uit handen te nemen en toch zo effectief mogelijk het maximale bereik van je mailinglijsten en acties te blijven vergroten. Dit realiseren we door onze technische en commerciële inzichten te combineren in de mailing activiteiten van je e-mail marketing account. We stemmen deze activiteiten af op je doelstellingen, zodat onze templates, follow-up mails, persoonlijke acties en gerichte mailings het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om meer en meer interessante doelgroepen te benaderen met informatie die specifiek voor die groepen relevant is. We richten alles zo in dat je e-mail marketing precies werkt zoals jij dat wilt en blijven meedenken over de functionaliteit en de strategie. Zo blijven we je steeds veranderende klantenbestand betrekken bij jouw ontwikkelingen, en houden we ze op een persoonlijke en efficiënte manier geïnteresseerd in al je producten, acties, en nieuwe ideeën.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen