Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

E-mail marketing uitbesteden

Iedereen met een beetje verstand van zaken weet hoe belangrijk het is om contact te houden met je klanten, maar hoe doe je dat op een handige manier die tegelijk grondig en efficiënt blijft? Nou, via email marketing van Copper IM dus: we zitten bovenop de nieuwste technologie om je mailcommunicatie in goede banen te leiden. Daarbij gaat het niet alleen om het warmhouden van je bestaande (klant-)contacten, maar ook het genereren van een steeds sterkere en grotere mailinglijst. Directe, persoonlijke communicatie, maar dan helemaal automatisch, dat is het gemak van onze Mailchimp email marketingformule.

Met je eigen Mailchimp account heb je een complete toolkit in handen om je klanten persoonlijk op de hoogte te houden van je nieuwste acties, productreleases en interessante ontwikkelingen. Noem je klanten bij hun voornaam, of verwijs naar eerdere aankopen door automatische tags. Templates, geautomatiseerde follow-ups en slim ingedeelde lijstsegmenten maken van Mailchimp een krachtig stuk gereedschap om heel veel contacten op een vlotte en toch menselijke manier warm te houden.

Intussen werken we achter de schermen hard om je mailinglijsten steeds verder uit te breiden, maar dan wel alleen met contacten waar je ook iets aan hebt. Tagerted pop-ups, exclusieve kortingen, speciale landingspagina’s en koppelingen naar social media: in goede email marketing komen al je online advertentietrajecten samen. Wij zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk hoeft te doen om maand na maand zoveel mogelijk nieuwe mensen aan je groep trouwe volgers en vaste klanten toe te voegen. De strategie en de praktische inrichting stemmen we natuurlijk helemaal af op jouw branding en bedrijfsvoering. We blijven je betrekken bij de ontwikkelingen achter de schermen, dus ga voor maximaal bereik met minimale moeite en kies voor de slimme mailmogelijkheden van Copper IM email marketing!

Dit zijn onze specialisten voor e-mail marketing

Carolien

Carolien Visser

Account Manager
Communicatief vaardig, no-nonse mentaliteit, gedreven, loyaal, resultaatgericht… Dat is Carolien. Als Account Manager zoekt ze voor onze (potentiële) klanten DE beste oplossing om meer uit Online Marketing te halen.

Marleen

Marleen Reinders

Marketing & Product Development
Als ervaren marketeer is Marleen verantwoordelijk voor de branding van Copper IM. Met volle energie en ambitie werkt ze aan de groei, naamsbekendheid en professionalisering van de organisatie.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA