Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Iedereen met een beetje verstand van zaken weet hoe belangrijk het is om contact te houden met je klanten, maar hoe doe je dat op een handige manier die tegelijk grondig en efficiënt blijft? Nou, via email marketing van Copper IM dus: we zitten bovenop de nieuwste technologie om je mailcommunicatie in goede banen te leiden. Daarbij gaat het niet alleen om het warmhouden van je bestaande (klant-)contacten, maar ook het genereren van een steeds sterkere en grotere mailinglijst. Directe, persoonlijke communicatie, maar dan helemaal automatisch, dat is het gemak van onze Mailchimp email marketingformule.

Met je eigen Mailchimp account heb je een complete toolkit in handen om je klanten persoonlijk op de hoogte te houden van je nieuwste acties, productreleases en interessante ontwikkelingen. Noem je klanten bij hun voornaam, of verwijs naar eerdere aankopen door automatische tags. Templates, geautomatiseerde follow-ups en slim ingedeelde lijstsegmenten maken van Mailchimp een krachtig stuk gereedschap om heel veel contacten op een vlotte en toch menselijke manier warm te houden.

Intussen werken we achter de schermen hard om je mailinglijsten steeds verder uit te breiden, maar dan wel alleen met contacten waar je ook iets aan hebt. Tagerted pop-ups, exclusieve kortingen, speciale landingspagina’s en koppelingen naar social media: in goede email marketing komen al je online advertentietrajecten samen. Wij zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk hoeft te doen om maand na maand zoveel mogelijk nieuwe mensen aan je groep trouwe volgers en vaste klanten toe te voegen. De strategie en de praktische inrichting stemmen we natuurlijk helemaal af op jouw branding en bedrijfsvoering. We blijven je betrekken bij de ontwikkelingen achter de schermen, dus ga voor maximaal bereik met minimale moeite en kies voor de slimme mailmogelijkheden van Copper IM email marketing!

E-mail marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent e-mail marketing.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Emerce logo
Google Partner logo

Onze klanten

Makro-logo
Mars_Logo
V&D Logo
Hogeschool Utrecht
Meer weten over e-mail marketing? Neem contact op

Cases

Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA

Team

Carolien

Carolien Visser

Account Manager
Communicatief vaardig, no-nonse mentaliteit, gedreven, loyaal, resultaatgericht… Dat is Carolien. Als Account Manager zoekt ze voor onze (potentiële) klanten DE beste oplossing om meer uit Online Marketing te halen.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-mail marketing voor jouw business

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent e-mail marketing.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x