Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Facebook is simpelweg te groot om te negeren bij online adverteren. Het simpele feit is dat heel veel van je klanten zich dagelijks op Facebook bevinden. Daarom is het bijna voor elk bedrijf interessant om een deel van de online marketing op Facebook te richten. Daar biedt het platform zelf allerlei mogelijkheden voor: met een beetje hulp van onze specialisten is daar een hoop nuttig rendement uit te halen.

Met Facebook Ads krijg je de ruimte om gericht te adverteren, door je producten en promoties te laten zien op de profielpagina’s van de mensen die je wilt bereiken. Je kunt heel precies inzoomen op eigenschappen van je doelgroep, zodat je de meest interessante mensen bereikt met je campagnes. Zo combineer je de voordelen van een enorm groot bereik met intelligente targeting opties.

De mogelijkheden voor allerlei verschillende formats zijn enorm, van simpele advertenties met tekst tot video marketing, slideshows en complete carrousels met afbeeldingen en meer. Toch zitten de grootste voordelen van adverteren op facebook in de opties om heel gericht te werken, en in de schat aan informatie die zulke campagnes opleveren. Met die meetresultaten weten we bij Copper IM wel raad, dus daar wordt online adverteren alleen maar doeltreffender van terwijl je campagne zich ontwikkelt.

Facebook Ads inrichten voor jouw bedrijf?

Ontdek de mogelijkheden van Facebook Ads voor jouw bedrijf. Binnen enkele dagen neemt een specialist contact met je op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Emerce logo
Google Partner logo

Onze klanten

Makro-logo
Mars logo
V&D Logo
TU Delft

Voordelen van adverteren op Facebook

Een ander sterk punt van adverteren op Facebook is kostenbeheersing. Facebook Ads werkt op basis van Cost Per Click (CPC), waardoor je alleen betaalt nadat iemand op je advertentie klikt. Zo weet je zeker dat elke cent van je marketingbudget op de juiste plek terechtkomt. Als je alle mogelijkheden van adverteren op Facebook optelt bij de expertise en slagkracht van het Copper IM team kom je onder de streep uit op een superefficiënte manier om je producten en diensten heel eenvoudig te promoten bij de mensen die er voor jou toe doen!

 

Meer weten over Facebook adverteren? Aanvragen

Cases

Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO
Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen

Team

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatie aanvraag over adverteren op Facebook

Binnen enkele dagen ontvang je reactie op jouw informatie aanvraag over Facebook adverteren. We kijken graag naar de mogelijkheden voor jouw business.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x