Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Facebook adverteren uitbesteden

Facebook is simpelweg te groot om te negeren bij online adverteren. Het simpele feit is dat heel veel van je klanten zich dagelijks op Facebook bevinden. Daarom is het bijna voor elk bedrijf interessant om een deel van de online marketing op Facebook te richten. Daar biedt het platform zelf allerlei mogelijkheden voor: met een beetje hulp van onze specialisten is daar een hoop nuttig rendement uit te halen.

Met Facebook Ads krijg je de ruimte om gericht te adverteren, door je producten en promoties te laten zien op de profielpagina’s van de mensen die je wilt bereiken. Je kunt heel precies inzoomen op eigenschappen van je doelgroep, zodat je de meest interessante mensen bereikt met je campagnes. Zo combineer je de voordelen van een enorm groot bereik met intelligente targeting opties.

De mogelijkheden voor allerlei verschillende formats zijn enorm, van simpele advertenties met tekst tot video marketing, slideshows en complete carrousels met afbeeldingen en meer. Toch zitten de grootste voordelen van adverteren op facebook in de opties om heel gericht te werken, en in de schat aan informatie die zulke campagnes opleveren. Met die meetresultaten weten we bij Copper IM wel raad, dus daar wordt online adverteren alleen maar doeltreffender van terwijl je campagne zich ontwikkelt.

Een ander sterk punt van adverteren op Facebook is kostenbeheersing. Facebook Ads werkt op basis van Cost Per Click (CPC), waardoor je alleen betaalt nadat iemand op je advertentie klikt. Zo weet je zeker dat elke cent van je marketingbudget op de juiste plek terechtkomt. Als je alle mogelijkheden van adverteren op Facebook optelt bij de expertise en slagkracht van het Copper IM team kom je onder de streep uit op een superefficiënte manier om je producten en diensten heel eenvoudig te promoten bij de mensen die er voor jou toe doen!

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR ADVERTEREN OP FACEBOOK

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA