Op zoek naar succesvolle feed marketing?

Feed marketing

Met feed marketing opent Copper IM een heel nieuw hoofdstuk in het verhaal van internet marketing. Natuurlijk blijft het essentieel om ervoor te zorgen dat je bedrijf, je naam, je product en je reputatie steeds meer digitale bekendheid krijgen. Zoals je ziet aan het Copper IM aanbod van internet marketing technieken, hebben we daar een breed scala aan mogelijkheden voor, met voldoende ervaring en expertise om de impact te maken die nodig is. Met feed marketing slaan we weer net even een andere weg in, om er op die manier voor te zorgen dat er weer extra mogelijkheden worden aangeboord om jouw omzet te vergroten.

De werking van feed marketing

Feed marketing legt een verbinding tussen je eigen aanbod van producten, zoals je die bijvoorbeeld in je webstore aanbiedt, en de bekende websites van grote commerciële spelers zoals bol.com en Beslist.nl. Met product feed marketing bundelt Copper IM je complete assortiment met alle productinformatie, of jouw selectie daaruit, in één bestand: de XML feed. Deze feed wordt doorlopend gekoppeld aan de zoekresultaten van grote online winkelketens. Zo zorgen we ervoor dat potentiële klanten die zoeken naar vergelijkbare producten ook jouw producten op hun scherm zien verschijnen. De kans op conversie wordt daarmee een veelvoud van aanbieden via je eigen site, want de potentiële klant staat via de feed in verbinding met je eigen assortiment en voorraad. Feed marketing van Copper IM werkt optimaal in combinatie met onze andere diensten, zoals de mogelijkheden van Google Shopping en affiliate marketing

De voordelen van feed marketing

  • Je eigen productaanbod prominent aangeboden op bekende commerciële platforms
  • Altijd een actueel aanbod  van je eigen voorraad
  • Met één product feed op verschillende platforms nieuwe klanten vinden
  • Bepaal zelf welke producten in de feed komen, zoals alleen producten met ruime marges

De toegevoegde waarde van Copper IM

Copper IM zorgt er op basis van uitgebreide ervaring met feed marketing voor dat je producten op het juiste moment bij de juiste potentiële klanten naar voren komen. We werken samen met webbouwers om ervoor te zorgen dat de feed marketing op de meest effectieve manier wordt ingezet. De verschillende verkoopplatforms stellen elk hun eigen eisen aan product feeds, en daar komt onze ervaring goed van pas. Vanuit onze expertise met internet marketing vervult Copper IM een consulterende functie rond feed marketing en alles dat daarbij komt kijken, dus met ons complete aanbod ondersteunen we je op tactisch en strategisch niveau terwijl we je productassortiment een plek geven in de bekendste etalages van Nederland.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen