Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Google Ads uitbesteden

Met Google Ads, oftewel SEA, laat je de grootste zoekmachine ter wereld voor je werken! Google Ads marketing is Google’s eigen manier om jouw producten precies op het juiste moment tussen de zoekresultaten van je nieuwe klanten te laten verschijnen. Iedereen kan een Google Ads campagne op poten zetten, maar voor knallende resultaten is kennis en inzicht nodig. Gelukkig is Copper IM één van de weinige officiële Premier Google Partners van Nederland, dus reken maar dat we precies weten wat we moeten doen om maximaal de aandacht van jouw doelgroep te pakken.

Google Ads is meer dan alleen een platform voor online adverteren. Als je het goed inzet levert het een schat aan meetresultaten op, waarmee we jouw campagne steeds scherper op je publiek kunnen afstemmen. Zodra jouw Google Ads campagne loopt houden we je up to date over de resultaten en blijven we contact houden om je return on investment zo groot mogelijk te houden. Onze analisten blijven je campagne op de voet volgen en houden je in begrijpelijke termen op de hoogte van de effecten. Zo groeit je Google Ads campagne steeds verder uit tot een op maat gemaakte marketing tool waarmee je online adverteren slim inzet op de belangrijkste online plek voor jouw bestaande en toekomstige klanten: een prominente plek in de zoekresultaten van Google!

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR ONLINE ADVERTEREN

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA