Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

MEER RENDEMENT HALEN UIT GOOGLE ADS

Wanneer je besluit om je Google Ads campagnes uit te besteden aan Copper IM, wijzen we een vaste Google Ads professional toe aan jouw project. Daarmee garanderen we een consistente aanpak en een permanent aanspreekpunt die precies weet wat voor jouw organisatie de belangrijke aandachtspunten zijn.

Op die manier houden we het zo persoonlijk mogelijk, want we vinden dat een nauwe band met onze klanten een basisvoorwaarde is voor internet marketing die je helpt om jouw persoonlijke doelen te behalen. Onze Google Ads specialist houdt de ontwikkelingen bij en blijft de resultaten van de Google Ads campagnes scherp in de gaten houden. Continu toezicht is de beste garantie voor een koers die blijft leiden naar het gewenste resultaat, zodat je met een gerust hart de regie over de Google Ads campagnes uit handen kunt geven.

De voordelen van Google Ads uitbesteden

  • Bijsturing door gecertificeerde Google Ads professionals
  • Jarenlange ervaring met Google Ads
  • Op de hoogte van alle nieuwe features
  • Wij meten het resultaat helemaal door
  • Een vast contactpersoon binnen onze organisatie
  • Maandelijkse interactieve dashboards
VRAAG ONZE GRATIS QUICKSCAN AAN!

Binnen enkele dagen ontvang je dan van ons een gratis analyse van jouw account. Hierin schetsen wij de grootste verbeterpunten om het resultaat uit je Google Ads campagnes te verbeteren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gazellen Logo
Google Partner logo
Emerce logo

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

Rijkswaterstaat
Makro-logo
Hogeschool Utrecht
Tmobile

WAAROM COPPER?

Wij zijn al bijna 10 jaar de betrouwbare partner voor het beheer van Google Ads campagnes. Wij zijn tevens al bijna 10 jaar Google Premium partner. Dit wil zeggen dat alle Google Ads specialisten zijn gecertificeerd door Google. Daarnaast worden wij doorlopend getraind door Google om de laatste innovaties en mogelijkheden in te zetten voor onze klanten. De ontwikkelingen op het vlak van Google Ads volgen zich in hoog tempo op. Daarom zitten wij wekelijks met het gehele team samen in de vorm van een kennissessie om de laatste ontwikkelingen door te nemen.

Duurzame samenwerkingen
Als bureau hechten wij waarde aan het opbouwen van duurzame samenwerkingen gericht op de lange termijn. Daarbij hechten wij waarde aan een persoonlijke aanpak en goede communicatie. Wij geven optimaal inzicht aan onze klanten middels speciaal ontwikkelde real-time rapportages binnen Google Datastudio. Wij hebben ervaring in veel verschillende branches en werken voor zeer uiteenlopende klanten.

Awards
Als bureau zijn wij doorlopend bezig met ontwikkelen en beter worden. Zo zijn we al 5 jaar op rij door het Financieel dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. Ook zijn we in 2019 uitgeroepen door Emerce tot een top 100 e-business bedrijf.

WERKWIJZE COPPER

Om Google Ads campagnes optimaal in te kunnen richten willen we graag zo veel mogelijk van de klant weten. Waarin onderscheidt het bedrijf zich, wat zijn de organisatiedoelen, achtergrondinformatie over de producten of diensten etc. Al deze zaken brengen wij binnen een persoonlijk intakegesprek in kaart.

Bepalen doelstellingen
Voor we starten met de inrichting of het herstructureren van de Google Ads campagnes bepalen we samen met de klant wat de doelen zijn. We bepalen het minimale ROI-doel en de budgetten. Wij brengen samen met de klant in kaart wat de maximale kosten per conversie mogen zijn op product of dienst niveau. Dit om de campagnes optimaal op rendement te kunnen sturen.

Inzicht in het resultaat
Om de klant inzicht te geven in de werkzaamheden van Copper IM en de resultaten van de Google Ads, doen wij een controle om te kijken of het meten juist is ingericht. Daarna richten wij ons speciaal ontwikkelde real-time Google Ads rapportage in Google Datastudio in.

Doorlopende bijsturing
Na het online gaan van de campagne zal doorlopend aandacht worden besteed aan de bijsturing van de campagne. Het doel van de bijsturing is om het advertentiebudget dat wordt besteed zo effectief mogelijk in te zetten. Dit wil zeggen dat we zo veel mogelijk contactmomenten willen realiseren. De ingestelde biedingen zullen worden gemonitord en waar nodig worden aangepast op basis van de prestaties. Waar nodig zullen slecht presterende zoekwoorden worden uitgesloten. Er zal doorlopend worden getest met de advertentieteksten om het aantal clicks op de advertenties zo optimaal mogelijk te krijgen.

Maandelijks overleg
Samen met de klant nemen wij maandelijks een moment om de resultaten te bespreken. Binnen deze bespreking zetten wij al onze learings, bijsturingsacties en kansen die wij nog zien op een rijtje. We bepalen hier gezamenlijk de acties voor de komende maand.

Vraag onze gratis QuickScan aan! Aanvragen

Deze klanten gingen jou voor!

OPG afbeelding

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA
Pavo merkbranding paard met logo

Opbrengst adviespagina’s met 50% toegenomen

Opbrengst van de adviespagina’s met 50% toegenomen en bounces 41% afgenomen! Pavo is Europees gezien een grote speler in paardenvoeding en marktleider in Nederland en pakt samen met Copper IM de online verbeteringen op.

Tags:
SEO
Zoekmachine optimalisatie

DEZE GOOGLE ADS SPECIALISTEN KUNNEN JOU VERDER HELPEN

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

OVERTUIGD? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis QuickScan aanvragen

Binnen enkele dagen ontvang je dan van ons een gratis analyse van jouw account. Hierin schetsen wij de grootste verbeterpunten om het resultaat uit je Google Ads campagnes te verbeteren.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x