Adverteren met display advertising in Ads?

Display advertenties

Internet marketing is voor een belangrijk deel visuele marketing. Ook jouw toekomstige klanten maken kennis met jouw product of dienst via hun scherm en hun ogen en daarom is het belang van display advertenties moeilijk te onderschatten. Met Google Displayadvertenties door Copper IM haal je alles in huis om een sterke visuele marketingcampagne te voeren, die jouw nieuwste klanten recht tussen de ogen treft. Onze Google Display Ads bereiken precies de juiste doelgroepen voor de beste leads naar je website en de sterkste online branding. Naast Google verzorgen wij ook de inkoop van media op andere kanalen.

De werking van Google Display Ads

Het Google Display Netwerk is een krachtig marketing instrument, waarmee op een slimme manier persoonlijke advertenties aan de juiste geïnteresseerde doelgroepen worden gepresenteerd. Google Display is gebaseerd op het Google Ads systeem, waarmee je kunt adverteren in de zoekresultaten van miljoenen Google-gebruikers. Op basis van demografische kenmerken, eerdere aankopen via remarketing-lijsten en persoonlijke interesses kun je je advertenties heel precies richten op de potentiële klanten die het meest geïnteresseerd zijn in jouw producten. Google Display Ads kun je vormgeven als tekstadvertenties, visueel aantrekkelijke banners, remarketing en video marketing-uitingen. Dit maakt Display-campagnes bijzonder geschikt voor brandingdoeleinden, zoals het introduceren van een nieuw product, of prikkelende acties gericht op je doelgroep. Het onderliggende Ads-platform levert tijdens je campagne een schat aan bruikbare informatie op over je doelgroep, de waardering van je product en de leads die je creëert om mensen naar je website te leiden. Met Display Ads bouw je dus je klantbeeld op terwijl je je bedrijf in the picture zet.

De voordelen van Google Display Ads

  • Kies tussen diverse formats om je visuele uitingen in te verpakken
  • Richt je op specifieke interessante doelgroepen voor slimme online marketing
  • Geef je brandingcampagnes en speciale acties nieuw elan met sterke visuele impact
  • Verzamel gegevens over je producten en doelgroepen terwijl je bekendheid groeit
  • Tref interessante potentiële kopers met advertenties in Google zoekresultaten

De toegevoegde waarde van Copper IM

Copper IM heeft met een team van online marketing experts de certificering tot Premier Google Partner verdiend. Daarmee mag je erop vertrouwen dat we alles weten op het gebied van de marketingmogelijkheden binnen Ads, display advertenties en aanverwante platforms. Daarmee zijn we een sterke partner voor het hele MKB als het op effectieve marketing aankomt. We verzorgen de hele Display-campagne van begin tot eind, inclusief het inrichten van je Ads-account en het analyseren en interpreteren van de marketingdata die vrijkomt tijdens de campagne. We denken mee over de uitingen en de vormgeving van je banners, branding-advertenties en speciale acties. Daardoor worden alle onderdelen op slimme en doeltreffende manieren op elkaar afgestemd en weet je zeker dat je online advertenties maximaal effect bereiken bij precies die nieuwe klanten waar jij naar zoekt. 

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen