Google Grants voor non-profit bedrijven

Google Grants

Voor stichtingen, verenigingen en (culturele) non-profitorganisaties is marketing vaak een lastige kwestie. De aard van je organisatie maakt het moeilijk om een eerlijke kans te maken tussen commerciële partijen die de aandacht van je doelgroep trekken. Met Google Grants maak je kans op een fors maandelijks advertentiebudget van 10.000 dollar, beschikbaar gesteld door Google zelf. Copper IM helpt je bij de aanmeldingsprocedure en het opzetten en beheren van de Ads-campagne.

De werking van Google Grants

Met het Grants-project probeert Google een steentje bij te dragen aan de initiatieven van organisaties zonder winstoogmerk. De toekenning van een advertentiebudget van 10.000 dollar per maand is een mooie steun in de rug voor veel organisaties. Om in aanmerking te komen voor Google Grants zijn er per land specifieke voorwaarden. Toch komen ook in Nederland verrassend veel organisaties in aanmerking voor Google Grants. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde theaters, maar ook aan hulporganisaties en kleine lokale initiatieven. Ook na toekenning van een Grant, moet je campagne aan bepaalde eisen voldoen. Copper IM begeleidt niet alleen je aanvraag, maar we werken ook mee aan de opzet en het beheer van je online advertentie campagnes. Met onze technische inzichten en onze Premier Google Partner-status weten we hoe we jouw boodschap onder de aandacht moeten brengen van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw activiteiten. Zo geven we je organisatie samen een eerlijke kans om meer bekendheid aan je doelstellingen te geven.

De voordelen van Google Grants

  • Maak kans op een maandelijks online advertentiebudget van 10.000 USD
  • Zet je eigen online publiciteitscampagnes op en realiseer je doelstellingen
  • Werk samen met Copper IM professionals aan pakkende publiciteit
  • Werf online geëngageerde vrijwilligers, donateurs of leden voor je organisatie
  • Gebruik ons internetmarketinginzicht om nieuwe interessante doelgroepen te bereiken

De toegevoegde waarde van Copper IM

Als Premier Google Partner is Copper IM helemaal thuis in de wereld van internetmarketing binnen de Google webomgeving. We helpen je daarom niet alleen bij het indienen van je aanvraag, maar begeleiden je na toekenning ook bij het opzetten en runnen van een effectieve advertentie campagne. We optimaliseren je advertenties zoals we dat voor onze zakelijke klanten ook doen: door ervoor te zorgen dat jouw boodschap de mensen bereikt die geïnteresseerd zijn in je initiatieven. Zo creëren we inhoudelijk hoogwaardige leads naar je website, waar je je doelgroep uitgebreid kunt informeren over je organisatie en jullie missie. Jouw hart voor de zaak en ons verstand van de materie vormen zo een mooie stevige basis voor een nieuw hoofdstuk in de verwezenlijking van je doel.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen