Remarketing inzetten voor een beter resultaat?

Remarketing

Marketing gaat meestal om vooruit kijken, maar Copper IM kijkt ook af en toe achterom. Dat doen we onder de noemer remarketing. Met remarketing wijs je recente bezoekers van je website op de verdere mogelijkheden en producten die je te bieden hebt. Zo hou je de band met je potentiële klant warm en bied je direct een nieuwe lead voor verdere sales aan. Copper IM remarketing omvat een aantal varianten, die aansluiten bij verschillende behoeften en doelstellingen.

Hoe werkt remarketing

Met remarketing bied je interessante commerciële prikkels aan, specifiek gericht op klanten die eerder zaken met je hebben gedaan of je website hebben bezocht. Ook abonnees van je nieuwsbrieven of mailinglijsten zijn een doelgroep voor remarketing. Voor remarketing acties bestaan eigenlijk zo veel verschillende vormen als voor reguliere marketing operaties. Copper IM is thuis in al deze vormen, dus onze remarketing diensten beslaan een reeks aan verschillende formats, elk met hun eigen sterke eigenschappen en toepassingen. Een specifiek voorbeeld is search remarketing, waarbij voormalige klanten bij relevante zoekopdrachten jouw tekstadvertenties in hun zoekresultaten zien verschijnen op basis van Google Ads of Bing Ads. Remarketing kan ook met groot succes worden ingezet binnen het Google Display netwerk, zodat je klant op andere aangesloten sites op de mogelijkheden van je producten wordt gewezen. Video remarketing maakt gebruik van het rich content format uit je videomateriaal zodat relevante zoekopdrachten binnen bijvoorbeeld YouTube, maar ook Google naar je videomateriaal leiden. Ook op het gebied van Facebook advertenties kan remarketing een laagdrempelige uitnodiging zijn om nieuwe leads en sales te genereren.

De voordelen van remarketing

  • Warm houden van de band met je klant
  • Laagdrempelige aanknopingspunten voor nieuwe leads en sales
  • Veel verschillende kanalen en formats naast elkaar benutten
  • Hoog rendement op basis van eerdere klantcontacten
  • Maximaliseren van het effect van je andere marketing trajecten

De toegevoegde waarde van Copper IM

Copper IM zorgt ervoor dat je eerdere marketing activiteiten dubbel renderen door met remarketing terug te grijpen op je sales- en leadgeschiedenis. Daarom bieden we een compleet remarketing pakket aan dat alle aspecten en mogelijke kanalen van de strategie bundelt. We zetten de complete remarketing campagne voor je op en beheren het verloop vanaf de eerste stap. Of het nu vooral gaat om een e-mail remarketing tracé, video remarketing, of een Google Ads remarketing traject, wij regelen het voor je. Zo maak je niet alleen dubbel gebruik van onze kennis en ervaring, maar ook van alle gegevens die eerdere internet marketing trajecten hebben opgeleverd.  

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen