Effectief op YouTube adverteren?

YouTube adverteren

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met Copper IM YouTube-adverteren maak je optimaal gebruik van de impact die goed videomateriaal op potentiële klanten maakt. YouTube is niet alleen uitgegroeid tot één van de meest gebruikte zoekmachines, maar het is op diverse manieren gekoppeld aan Google-toepassingen. Als een van de weinige Premier Google Partners van Nederland weet Copper IM als geen ander maximaal rendement te halen uit je eigen online video marketing campagne.

De werking van YouTube Ads

YouTube Ads spreekt klanten op een heel andere manier aan dan bijvoorbeeld een tekstadvertentie, en alleen daarom al is het de moeite waard om in goede video's te investeren. YouTube Ads zijn vooral een sterk instrument voor brandingdoeleinden, ideaal voor de introductie van nieuwe producten of diensten. De advertentie-opties binnen YouTube bieden verschillende mogelijkheden wat betreft plaatsing en impact. Je kunt bijvoorbeeld bepalen of je met je eigen video wilt adverteren, of gebruik wilt maken van aangeboden ruimte binnen andere video advertenties. 

Met TrueView in-stream ads wordt je video afgespeeld tijdens de filmpjes die relevantie nieuwe klanten willen bekijken. Daarnaast zijn er bumper ads, waarbij de video maximaal 6 seconden mag duren en de kijker deze niet weg kan klikken. Je kunt ook kiezen voor een lange video (maximaal 30 seconden) waarbij de kijker na 6 seconden de video kan wegklikken. Tot slot geeft TrueView video discovery je video’s weer naast andere YouTube-video’s, op YouTube zoekpagina’s of op websites die zijn aangesloten bij het Google Display Network.  Afhankelijk van je specifieke voorstellingen kunnen we bepalen welke opties de beste leads zullen opleveren.

De voordelen van YouTube adverteren

  • Maak handig gebruik van YouTube als één na grootste zoekmachine
  • Maak een visuele impact die andere advertentieformats niet kunnen evenaren
  • Zet overtuigende video's in als ideaal branding medium
  • Kies de YouTube Ads-opties die het best aansluiten bij je doelstellingen

De toegevoegde waarde van Copper IM

Als internet marketing bureau met de felbegeerde Premier Google Partner status weten we als geen ander hoe we maximaal rendement uit je videomateriaal kunnen halen. We verzorgen de complete YouTube-advertentiecampagne van de opzet tot de implementatie en bijsturing. Ook denken we graag mee bij het vormen van doeltreffende concepten voor video's. We werken steeds vanuit het uitgangspunt dat jouw video's als strategie voor nieuwe leads, conversie en sales dienen, zodat je een optimale visuele impact maakt op precies die groepen potentiële klanten die je met je online marketing strategie wilt raken.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen