Effectief adverteren met Google Ads (voorheen AdWords)?

Google Ads

Adverteren met Google Ads is een uiterst doeltreffende manier om snel meer relevante bezoekers naar je website te leiden. Voor het vergroten van je omzet en het genereren van meer leads en conversie via Ads, is Copper IM de ideale bondgenoot. Onze officiële certificering als Premier Google Partner is je garantie voor een professioneel ingerichte internet marketing strategie, waarmee je jouw producten en diensten meetbaar beter onder de aandacht brengt van nieuwe klanten die interessant zijn voor jouw organisatie.

DE WERKING VAN GOOGLE ADS

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Als Google Ads specialist helpt Copper IM je om je klanten en prospects op doeltreffende en gerichte wijze te bereiken. Daarbij kunnen we een reeks aan middelen inzetten, van tekstadvertenties die prominent bovenaan de zoekresultaten verschijnen tot aanvullende diensten als Google Display, Google Shopping, remarketing, of YouTube advertenties. We kunnen daarnaast een vergelijkbare Bing Ads campagne opzetten, waarmee we via de zoekmachine van Microsoft een extra boost geven aan je online vindbaarheid. Google Ads is snel inzetbaar en budgetmatig prima te beheren. Copper IM houdt internet marketing graag zo concreet mogelijk, en daarbij zijn de meetresultaten en datastromen die een Ads-campagne oplevert van essentieel belang. Met direct zichtbare resultaten maakt Ads van meten onmiddellijk weten.

DE VOORDELEN VAN GOOGLE ADS

Onder een Google Ads campagne gaat een verzameling interessante en effectieve subdiensten schuil, waarmee we een complete online marketingstrategie kunnen inrichten. Onder deze belangrijke marketing tools vallen de volgende Copper IM subdiensten:

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

Het effectief inrichten en beheren van een Ads marketing campagne is een kwestie van kennis en ervaring. De experts van Copper IM beschikken over de knowhow en het inzicht die nodig zijn om de proposities van onze klanten om te zetten in de beste campagne strategie, waardoor de juiste boodschap bij de juiste nieuwe klanten aankomt. We zijn niet voor niets één van de weinige Premier Google Partners van Nederland. Wij begrijpen welke strategieën het grootste rendement kunnen behalen voor elke individuele klant. Onze uitgebreide mogelijkheden om resultaten te meten en te  analyseren stellen ons in staat tot doeltreffend monitoren, bijsturen en actueel houden van elke Ads campagne. We blijven niet alleen je campagne, maar ook onszelf continu verbeteren. Op deze manier kunnen wij onze leidende positie in het werkveld waar blijven maken en het beste rendement uit jouw marketingcampagnes blijven halen.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-1267600 of via ons contactformulier. Wij brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen