Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn is ook zo’n gewilde smaak uit onze marketingmix. Dat komt doordat het zakelijke netwerkkarakter van LinkedIn zo mooi aansluit op de marketingdoelen van bedrijven met een B2B inslag. Als je zoekt naar professionals die op je producten en diensten zitten te wachten, dan maakt LinkedIn het je gemakkelijk om ze snel en gericht te bereiken. Daarom gaan veel van onze opdrachtgevers all-in door LinkedIn advertenties als waardevol onderdeel van hun overall marketingstrategie in te zetten.

Targeting mogelijkheden zijn er genoeg bij het inrichten van je LinkedIn Ads campagne op maat. Als we weten waar jouw bedrijf de grootste kansen ziet, dan weten we dat feilloos te vertalen naar een effectieve selectie van doelgroepkenmerken. Daardoor wordt het kinderspel om je nieuwe producten, diensten of campagnes onder de aandacht te brengen van de professionals waarvoor ze bedacht zijn. Met je eigen Cost Per Click campagnebeheer hou je het budget strak binnen de grenzen, want je betaalt alleen als iemand ook echt op jouw LinkedIn Ad klikt.

Maar daar houdt ons werk niet op – eigenlijk begint online adverteren daar pas echt. We zorgen met plezier voor een onweerstaanbare landingspagina waar je doelgroep na die klik terechtkomt. Zo maken we een vlot en soepel verhaal van je conversie, zodat jij alleen maar met dat briljante productaanbod klaar hoeft te staan voor je nieuwe klanten en verse omzet!

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR ADVERTEREN OP LINKEDIN

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA