Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Adverteren op Marktplaats

Veel bedrijven onderschatten de kracht van Marktplaats als platform voor online adverteren. Dat is gewoon jammer, want er worden elke dag prima zaken gedaan op de grootste en bekendste commerciële ontmoetingsplek van Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van alle bezoekers op Marktplaats naar nieuwe producten zoekt in plaats van tweedehands artikelen? Dat is al reden genoeg om te ontdekken wat Admarkt voor je bedrijf kan betekenen, want Marktplaats heeft een eigen systeem waarmee je online advertentie lekker prominent tussen de zoekresultaten van je klanten verschijnt. Ook hier is kostenbeheer een peulenschilletje met Cost Per Click budget opties.

Adverteren op Marktplaats is zeker interessant vanwege de verkoopmogelijkheden, maar vergeet vooral niet de winst die er op branding gebied te boeken valt. Jouw bedrijfsnaam kan via display marketing een serieuze sprong voorwaarts maken. Natuurlijk halen ook hier zoveel mogelijk meetresultaten uit met onze Google Analytics skills, dus je inzicht in het gedrag van je doelgroep groeit mee met je Admarkt campagnes. Als je dan nog weet dat je Marktplaats advertenties meewegen bij de organische zoekresultaten in alle grote zoekmachines is het bijna zonde om deze kans niet te pakken…

Een andere slimme optie is Feed Marketing via Marktplaats. We hebben alles in huis wat nodig is om jouw productaanbod in de vorm van directe feeds aan de Marktplaats database te koppelen. Zo zorg je ervoor dat niet alleen je online advertenties, maar ook je complete assortiment direct tussen de zoekresultaten van enorme aantallen potentiële kopers verschijnen. Een enorme groep consumenten bereiken, je naamsbekendheid verder vergroten, directe sales via live feeds en een schat aan waardevolle marketingresearch – allemaal via je eigen campagne voor online adverteren op Marktplaats. Zoals ze het zelf zeggen: Marktplaats, waar wacht je nog op?

DIT ZIJN ONZE SPECIALISTEN VOOR ADVERTEREN OP MARKTPLAATS

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

"Goede online marketing partner"

Samen met Copper IM werken we aan de online marketing strategie van de webshops van Online Plastics Group. Het team bij Copper IM te Arnhem ondersteund ons voornamelijk op het gebied van SEO en SEA. Inmiddels werken we al 5 jaar met elkaar samen, sinds de start van de onderneming en hebben we uit mogen breiden naar 10 webshops. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Copper. De samenwerking omschrijf ik als prettig en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
Max
Klanten vertellen
85 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1

Gerelateerde cases

Maximaal rendement en een omzet groei van 126%

Maximaal groeien met Google Ads. Een omzet groei van 126%. Hoe? De opdracht was maximaal rendement uit de campagnes te halen zonder beperkingen van budget. Door de inzet van drie campagnes, namelijk een Search-, Shopping- en merknaam campagne werd een maximale groei behaald.

Tags:
SEA
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA