Zullen we bellen? Superleuk!

Laat je nummer achter, en laat weten wanneer het je uitkomt.
Dan bellen wij je terug!


x

Veel bedrijven onderschatten de kracht van Marktplaats.nl als platform voor online adverteren. Dat is gewoon jammer, want er worden elke dag prima zaken gedaan op de grootste en bekendste commerciële ontmoetingsplek van Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat bijna de helft van alle bezoekers op Marktplaats.nl naar nieuwe producten zoekt in plaats van tweedehands artikelen? Dat is al reden genoeg om te ontdekken wat Admarkt voor je bedrijf kan betekenen, want Marktplaats.nl heeft een eigen systeem waarmee je online advertentie lekker prominent tussen de zoekresultaten van je klanten verschijnt. Ook hier is kostenbeheer een peulenschilletje met Cost Per Click budget opties.

Adverteren op Marktplaats.nl is zeker interessant vanwege de verkoopmogelijkheden, maar vergeet vooral niet de winst die er op branding gebied te boeken valt. Jouw bedrijfsnaam kan via display marketing een serieuze sprong voorwaarts maken. Natuurlijk halen ook hier zoveel mogelijk meetresultaten uit met onze Google Analytics skills, dus je inzicht in het gedrag van je doelgroep groeit mee met je Admarkt campagnes. Als je dan nog weet dat je Marktplaats advertenties meewegen bij de organische zoekresultaten in alle grote zoekmachines is het bijna zonde om deze kans niet te pakken…

Adverteren op Marktplaats.nl met jouw business?

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent adverteren op Marktplaats.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Emerce logo
Google Partner logo
Gazellen Logo

Onze klanten

TU Delft
V&D_logo
Tmobile
Makro-logo

Feed marketing via Marktplaats.nl

Een andere slimme optie is Feed Marketing via Marktplaats.nl. We hebben alles in huis wat nodig is om jouw productaanbod in de vorm van directe feeds aan de Marktplaats database te koppelen. Zo zorg je ervoor dat niet alleen je online advertenties, maar ook je complete assortiment direct tussen de zoekresultaten van enorme aantallen potentiële kopers verschijnen. Een enorme groep consumenten bereiken, je naamsbekendheid verder vergroten, directe sales via live feeds en een schat aan waardevolle marketingresearch – allemaal via je eigen campagne voor online adverteren op Marktplaats. Zoals ze het zelf zeggen: Marktplaats, waar wacht je nog op?

 

Meer weten over adverteren op Marktplaats.nl? Neem contact op

Cases

Rijkswaterstaat gebouw

Groei organische verkeer met ruim 23,5%

Gestart met een uitgebreide zoektermanalyse rondom alle wegen en waterwegen die Rijkswaterstaat in hun beheer hebben en de omslag naar het denken vanuit de doelgroep naar ruim 500.000 bezoekers uit Google.

Tags:
SEO
Trainingen
Hogeschool Utrecht banner

Sitemigratie zonder verlies van SEO-verkeer

De nieuwe website van Hogeschool Utrecht ging 2018 live. De vormgeving en gebruikerservaring van deze nieuwe website was een belangrijke focus. Door de juiste aanpak zijn er mooie resultaten behaald waaronder een stijging van het SEO verkeer van 2%.  

Tags:
SEO
Fokker

Groei naamsbekendheid en aanmeldingen open dag

Beter vindbaar worden voor de doelgroep en de bekendheid van GKN Fokker en hun opleiding vergroten. Deze doelen werden behaald door de inzet van onder andere een aantal Social Media Ads en YouTube campagnes.

Tags:
Design
Social
SEA

Team

Nick

Nick van der Blom

Online Marketeer – Teamlead
Als ervaren online marketeer startte Nick als één van de eersten bij Copper IM. Met ruim 5 jaar ervaring als advertising specialist is hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team marketeers en voor de advertising productontwikkeling.

Job

Job Kramer

Online Marketeer
Als SEA specialist binnen Copper IM brengt Job veel frisse kennis en inzichten mee. Hij is ambitieus, resultaatgericht en heeft een voorliefde voor online marketing. Job werkt als online marketeer binnen Copper IM aan uitdagende advertising projecten.

Kimberley

Kimberley Wieland

Online Marketeer – Teamlead
Als creatieve online marketeer zoekt Kimberley altijd naar nieuwe mogelijkheden binnen online adverteren. Ze is goed met design, houdt van social advertising, denkt graag met klanten mee en is resultaatgericht.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op!

Ben je overtuigd van de meerwaarde die wij jou kunnen bieden? Of wil je graag een afspraak met ons inplannen zodat we je van meer informatie kunnen voorzien? Je kan ons uiteraard altijd bellen, maar als je onderstaand formulier invult dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Adverteren op Marktplaats.nl met jouw business

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen reactie van één van onze specialisten. We geven graag antwoord op jouw vragen omtrent adverteren op Marktplaats.nl.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
x