Online marketing strategie

Online marketing strategie

Ons vakgebied - internet marketing - is continu in beweging. Elke week komen er nieuwe kansen en mogelijkheden bij, terwijl gebaande paden hun impact verliezen. Om de concurrentie digitaal een stapje voor te blijven kun je niet zonder een internet marketing strategie die berust op een heldere visie en cutting edge kennis van zaken. Copper IM zorgt dat je online marketing constant meebeweegt met de laatste ontwikkelingen, zodat je online bedrijfsvoering, conversie en sales je commerciële speerpunt blijven! 

De noodzaak van een unieke online marketing strategie

De online experts van Copper helpen organisaties bij het bepalen van een individuele internet marketing strategie op maat. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met eigen belangen en een eigen blik op de toekomst. Daar hoort natuurlijk een perfect op maat toegesneden strategie bij, waarin de online marketing activiteiten op een zinnige, slimme en efficiënte manier worden uitgerold. Bij Copper IM doen we dat niet zomaar. We willen onze klanten ondersteunen, zonder ze te veel bij de hand te nemen of ideeën door te drukken die misschien helemaal niet passen bij de aard van je organisatie. Om zo volledig mogelijk te kunnen zijn bij het bepalen van onze koers, hebben we verschillende niveaus waarop we strategische ondersteuning kunnen bieden. Met deze verschillende vormen vind je altijd een dienst die aansluit op jouw wensen en behoeftes, maar ook op je eigen niveau van kennis en inzicht in de wereld van internet marketing.

De voordelen van je Copper IM online marketing strategie

 • Blijf je marketing inspanning richten op relevante kanalen, platforms en doelgroepen
 • Raak niet achter op je concurrentie
 • Blijf nieuwe leads, sales en conversie genereren terwijl de digitale markt verandert
 • Hou je branding activiteiten en online reputatie fris, scherp en actueel
 • Haal je eigen team van strategisch-technisch adviseurs aan boord
 • Blijf op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen

Copper IM strategische online marketing is voor al onze klanten anders, want we blijven constant aansluiten op de ontwikkelingen in de digitale wereld en in jouw werkomgeving. Online marketing strategie kan op verschillende niveaus worden ingezet. We kunnen je compleet ontzorgen en het totale strategische pakket beheren, met regelmatige terugkoppeling en bijsturing in goed wederzijds overleg. We kunnen ook strategisch advies geven binnen de aandachtsgebieden die jij het belangrijkst vindt. Zoals bij al onze internet marketing diensten blijven we zorgvuldig meten en analyseren wat de effecten zijn van je huidige online marketing strategie in al zijn aspecten. Zo zorgen we dat je persoonlijke strategie de resultaten brengt die jij voor ogen hebt. Op deze manier houden we je branding, sales, conversie en het vergroten van je naamsbekendheid scherp voor ogen. Met je persoonlijke op maat gesneden Copper IM online marketing strategie hou je je digitale inspanningen actueel, wendbaar en trefzeker, zodat je zeker weet dat je geen kans onbenut laat in de turbulente wereld van online business ventures. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die onze internet marketing strategieën jouw onderneming bieden? Neem dan contact op met één van onze marketeers via 088-1267600 of via ons contactformulier.

Waarom Copper IM ?

Waarom Copper IM ?

 • Wij gaan uitsluitend voor de lange termijn samenwerking
 • Wij geloven in ‘meten is weten’ en bieden optimaal inzicht in resultaat
 • Wij zijn van een duurzame en duidelijke aanpak, geen trucjes
 • Wij zijn betrokken bij wat we doen, wij kennen onze klanten
 • Wij innoveren doorlopend en benutten de nieuwste technieken
Google premium partner
adcalls
hotjar
bing
FD gazellen